איורים לספר קומיקס שאני רוצה להוציא.

• הוסף לסימניות
כעת אני מחפש מוציא לאור. יש לכם רעיון למי לפנות? אני לא מבין בזה.

מדובר בספר קומיקס עם סיפורים בסגנון עלילות הרשלה (הומור) על ילד חמוד בשם זיסעל ואביו המצחיקים. יש הרבה על חגים והרבה סיפורים סתם מחיי היום יום.

יש לי עשרות קומיקסים כבר מוכנים וכעת אני מתלבט מה לעשות

מה דעתכם על הקומיקסים? מה דעתכם על איך להוציא לאור?

קבצים מצורפים

• אתרוג.jpg
    1.3 MB · צפיות: 27
  • מצות.jpg
    1.7 MB · צפיות: 21
  • נקניק.jpg
    1 MB · צפיות: 17
  • עפיפון.jpg
    1.2 MB · צפיות: 19
  • תה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרעיונות מאוד חמודים אבל אני לא חושבת שזה מתאים לציבור החרדי היותר מצומצם, וזה בעיקר מה שההוצאות ספרים אצלנו יקבלו. אולי אפשר לנסות לפנות להוצאה שהולכת על ציבור יותר כללי, כמו דני ספרים.

• הוסף לסימניות
מבחינת הציור-מאד-מאד יפה, אולי ייכנס לציבור שלנו...לאט לאט...
אני הייתי מציעה להוריד את הירוק ברקע. שיישאר לבן. זה יוצר עומס בעיניים.
התוכן חבל"ז! משעשע במיוחד, ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
הבדיחות מעולות בהחלט !!!

• הוסף לסימניות
מושון עובר גיור לחומרא?

• הוסף לסימניות
חח לייק! אהבתי את הסגנון. זמורה כזה, כל אף אבטיח.. :D

• הוסף לסימניות
חחחחחח מצחיק ויפה! :D
לדעתי רק תוותר על הירוק ברקע הכללי ועל צבעים זרחניים מידי. לא הכל זרחני אבל פה ושם פתאום צץ לו צבע זורח כמו הלולב...
וגם לפעמים הרקעים זרחניים מידי ומתחרים עם הדמויות. כדאי לצבוע בצבעים פחות חזקים מהדמויות, כך יהיה יותר קל להתמקד בדמויות מיד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;1016961:
הרעיונות מאוד חמודים אבל אני לא חושבת שזה מתאים לציבור החרדי היותר מצומצם, וזה בעיקר מה שההוצאות ספרים אצלנו יקבלו. אולי אפשר לנסות לפנות להוצאה שהולכת על ציבור יותר כללי, כמו דני ספרים.

בפרט כשהאבא קורא "הצופר".....

• הוסף לסימניות
בעיני זה מושלם... :)
הוצאות חרדיות 'קלאסיות' - זה לא בדיוק הסגנון.

• הוסף לסימניות
משעשע ברמות!!!
הסיפורים ממש יצירתיים ושנונים, נהניתי!
ממליצה ג"כ על דני ספרים כהוצאה מתאימה.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי. הדמויות הסגנון העלילה הקומית...נהדר! :)

• הוסף לסימניות
בעיה. מי יקנה?
זה לא חרדי ולא כללי.

• הוסף לסימניות
לשנות לכיפות מזרחיות והיעד ד"ל וכללי
הציורים הומוריסטיים וחמודים, יש לוותר על הרקעים זוהרים כפי שכתבו

• הוסף לסימניות
:D
סגנון מגניב ומשעשע!

• הוסף לסימניות
ראיתי את הספר בהוצאת "דני ספרים", לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה