איורים לעיתונים מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
עבודות מהזמן האחרון, העמודי קומיקס זה למגזין "קומיקס" (2 העמודים הראשונים שמתי בלי הבלוני טקסט שלהם),
והפרצופים זה לעיתון ילדים "אותיות" (דתי לאומי)
צפה בקובץ המצורף 261975

צפה בקובץ המצורף 261976

צפה בקובץ המצורף 261978

צפה בקובץ המצורף 261977

צפה בקובץ המצורף 261979

צפה בקובץ המצורף 261980
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ובאתר שלי תחת 'סקיצות/רעיונות' אפשר לראות כל מיני דברים שלא פרסמתי פה, לחצו כאן- [URL]http://shaullevine2.wix.com/myart[/URL]

• הוסף לסימניות
וואווואווואו!!!!
אוי, זה טוב!!
אחד יותר יותר יפה מהשני, אבל הכי אהבתי ת'קומיקס השני! (ובעצם - את הסנטר של הג'ינג'י..:D.)
איזה קומפוזיציות, איזה זוויות, איזה צביעה!!
תענוג לעיניים!!!!

• הוסף לסימניות
משהו משהו - הפעם זה מנגה?

• הוסף לסימניות
נהנתי מאוד
הציורים חיים ותוססים
מיוחד

• הוסף לסימניות
ווואוווו מקסים
צבעוני חי וזורם
תענוג לעיניים!

• הוסף לסימניות
ת'כלס מה התשובה לחידה?

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף - תמיד מעשיר ומחכים!

• הוסף לסימניות
מקסים
הכי אהבתי את הג'ינג'י של אותיות

• הוסף לסימניות
דמויות חינניות ומקסימות. אהבתי מאוד.
עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
הערה:
למדתי בפרוג ציור ממוחשב.
אני שייכת לסרוגים וקצת מוחה על הסטיגמה של כסויי הראש ומראה הילדים.
בסביבתי הנשים מכסות את ראשן במטפחות וכובעים עם "כיפה" מתחתם שלא מציצה מתוכם אפילו שערה אחת, וחלקן אף חובשות פאות צנועות. הבעלים הם בחורי ישיבות שלמדו שנים רבות בישיבה ורק קרוב לגיל 30 לומדים מקצוע להתפרנס. הנשים מורות, רואות חשבון , מתמטקאיות וכל מה שתרצו, הן מפרנסות בשנים הראשונות לנישואין והזוגות נעזרים קצת בהורים בעיקר לשכר לימוד.
אותיות הוא עיתון נחמד לילדי המגזר אבל לא מיצג.
ילדי נושאים פאות ארוכות וכיפות גדולות לראשם.
הם למדו ב"מרכז הרב" ובישיבות הסדר טובות.
בכל אופן אין זה גורע מהחביבות של הדמויות ומהיכולת האומנותית של הצייר.
מקסים בכל קנה מידה.
בעבר בקש ממני בני לעצב דמויות למגזר עבור לוח שנה לתנועת הנוער אריאל שהיא נפרדת לחלוטין, אבל כיון שעוד לא נעשה שימוש לדמויות אינני יכולה להעלותן בפורום הזה.
דע לך שאהבתי מאוד את הציורים ואת עיצוב הדמויות. מקסים בכל קנה מידה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
חי זורם והרבה אקשן!!
הדמויות ממש חינניות.:)

• הוסף לסימניות
אהבתי אהבתי אהבתי!
מצא חן בעיני הדמויות השמחות והקופצניות ועם זאת מדויקות וחינניות!

הג'ינגי' ההוא כבר הופיע באחד הספרים אם אני לא טועה?! מוכר לי מאיפשהו, רק לפני שגדל לו ככה השיער!

אגב, באיזה מברשת אתה משתמש לאינקינג? אהבתי את הקו המחוספס.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל איור - אחד יותר מהשני... אדיר!!
וייחודי, מצחיק, מחבר ללב, מעולה מעולה ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1833555:
אגב, באיזה מברשת אתה משתמש לאינקינג? אהבתי את הקו המחוספס.
בהצלחה!

זה מברשת שלי שהכנתי, אבל אם תלחצי על האיור והוא יגדל את תראי שהיא לא מחוספסת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1833507:
הערה:
למדתי בפרוג ציור ממוחשב.
אני שייכת לסרוגים וקצת מוחה על הסטיגמה של כסויי הראש ומראה הילדים.
בסביבתי הנשים מכסות את ראשן במטפחות וכובעים עם "כיפה" מתחתם שלא מציצה מתוכם אפילו שערה אחת, וחלקן אף חובשות פאות צנועות. הבעלים הם בחורי ישיבות שלמדו שנים רבות בישיבה ורק קרוב לגיל 30 לומדים מקצוע להתפרנס. הנשים מורות, רואות חשבון , מתמטקאיות וכל מה שתרצו, הן מפרנסות בשנים הראשונות לנישואין והזוגות נעזרים קצת בהורים בעיקר לשכר לימוד.
אותיות הוא עיתון נחמד לילדי המגזר אבל לא מיצג.
ילדי נושאים פאות ארוכות וכיפות גדולות לראשם.
הם למדו ב"מרכז הרב" ובישיבות הסדר טובות.
בכל אופן אין זה גורע מהחביבות של הדמויות ומהיכולת האומנותית של הצייר.
מקסים בכל קנה מידה.
בעבר בקש ממני בני לעצב דמויות למגזר עבור לוח שנה לתנועת הנוער אריאל שהיא נפרדת לחלוטין, אבל כיון שעוד לא נעשה שימוש לדמויות אינני יכולה להעלותן בפורום הזה.
דע לך שאהבתי מאוד את הציורים ואת עיצוב הדמויות. מקסים בכל קנה מידה.

:)
קיבלתי, למרות ש:
א. אני יודע, ויש לי הערכה גבוהה לציבור הזה, יש לו מעלות יפות מאוד של דרך ארץ, אהבת וכיבוד הבריות, ידיעת התורה

ב. אני מצייר לפי הסיפור שנותנים לי והתיאור דמויות

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הסגנון שלך, נקודה.

מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה