איורים מתוך הספר "מגישה בבית 2" -של אפרת ליבפרוינד

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי מאוד! קלאסי וטעים (:
מזכיר לי את האיורים שאהבתי לעשות פעם - איור מאכלים לסוגיהם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;1086013:
מקסים! אהבתי מאוד! קלאסי וטעים (:
מזכיר לי את האיורים שאהבתי לעשות פעם - איור מאכלים לסוגיהם....

חחח אהבתי את זה:
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=406&pictureid=2319
הציורים שלך מהממים!!
אשמח לדעת באיזה תכנה\תוכנות את עובדת...
והאם למדת במקום מסוים את השיטה או שפיתחת לבד...
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ו.;1086021:
חחח אהבתי את זה:
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=406&pictureid=2319
הציורים שלך מהממים!!
אשמח לדעת באיזה תכנה\תוכנות את עובדת...
והאם למדת במקום מסוים את השיטה או שפיתחת לבד...
תודה!

אה, חחח הזכרת לי נשכחות...זה היה לפרוייקט הגמר שלי אני כמובן בחרתי ב-ממתקים!
כן, אוכל זה אחד הדברים שכיף לצייר (:
אני מאיירת בידני בצבעי מים ובטושים (COPIC), בדיגטלי - בפוטושופ או באילוסטריטור לאיורים וקטורים. איור למדתי בעיקר לבד מספרים ומהאינטרנט והתאמנתי כמה שיכולתי, היות ואין בית ספר דתי שהכרתי לאיור...למדתי עיצוב גרפי וגם בזה אני עוסקת (:
תודה על הפירגון! :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה