שיתוף איורים מתוקתקים לתיקים

• הוסף לסימניות
סדרת איורים וקטוריים למודעות קורסים ללימודי מחשב "דיגיטלי", כל תיק מאופיין לפי קהל היעד של הקורסים. על העיצוב בכישרון רב: יעל- סטודיו קונפטי.
הרבה זמן לא נגעתי באילוסטרייטור והתגעגעתי לוקטוריים, הגיע לי טוב הפרוייקט הזה :)
סקיצה של האיפיון:
איפיונים.jpg

האיורים אחרי הוספת צבע ומשולבים במודעות:
נשות עסקים-01.png
ילדות ונערות-01.png
קורסי מורות-01.png
קורסי נשים-01.png

דאבל-02.png
קורסי בייסיק-01.png

• הוסף לסימניות
אלישבע המוכשרת!!
אני פשוט חייבת להגיב גם פה
היה לי תענוג לעבוד איתך
נכנסת ישר לראש שלי וידעת לקלוע לאפיון המדויק שרציתי
תוצאה מדהימה בהחלט

• הוסף לסימניות
אלישבע זה מקסים!!
ההצללות הכחולות מוסיפות המון
האפיון מתוק ומגוון וניכר שהושקעה בו הרבה מחשבה.
וזה יושב על הגריד מושלם!
עבודת צוות מעולה ותוצאה שווה ממש!

• הוסף לסימניות
כיף של דבר!
עסיסי, קליט, מזמין, שובב נאיבי וגם חכם
מתחשק (לי) למשש את כל הידיות והכפתורים במזוודה של פרמיום
מלא טעם וגם הקו שלך משתחל לשם בשיא החופש!

• הוסף לסימניות
פשוט מושלם
חייבת לציין שראיתי בעיתון וזה ממש בלט והייתי חייבת להתעכב על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה