איור אקדמאי

• הוסף לסימניות
למדתי אצל אמונה בקבוצה הראשונה והיו לנו גם מפגשים עם רות בייפוס וגדי פולק.
לי באופן אישי 3 שנים היה ארוך מידי,
תחשבי עם עצמך מה מתאים לך.
אגב מקווה שזה לא על חשבון קורס אנטומי של אבימי שאנחנו עובדים להחיות בעז"ה.

• הוסף לסימניות
לדוברי אנגלית, יש קורסים מאוד יסודיים ברשת.

• הוסף לסימניות
לדוברי אנגלית, יש קורסים מאוד יסודיים ברשת.
הלוואי וידעתי....
למדתי אצל אמונה בקבוצה הראשונה והיו לנו גם מפגשים עם רות בייפוס וגדי פולק.
לי באופן אישי 3 שנים היה ארוך מידי,
תחשבי עם עצמך מה מתאים לך.
אגב מקווה שזה לא על חשבון קורס אנטומי של אבימי שאנחנו עובדים להחיות בעז"ה.
היינו מאוד רוצים, הבנו שאין סיכוי.... וחבל לנו על הזמן...

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על זה
מי שבאה מאפס, אגב, צריכה איזה 30 שנה
אף אחד לא מגיע מאפס, לדעתי...
כשרון זה עניין אבסולוטי במשהו, מסתבר שמי שמתעניין בתחום כבר צייר הרבה בחייו.

• הוסף לסימניות
איזה אומץ זה פתאום ללכת ללמוד אקדמאי אחרי שנים של קייטנה :p מעריכה אתכן! בהצלחה ותשתפו בהחלטות ובתהליכים...
ולמי שלימודים זה (עדיין) לא אופציה בשבילו- תלמדו אנגלית.
באינטרנט אין בקושי חומר ברמה בעברית, אז שווה לכם ללמוד אנגלית כי שם נמצא הידע :(
זה עצוב אבל אין מה לעשות. הארץ שלנו קטנה מדי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה