איור באילוס'

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ילד.png
    KB 41 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מאוד אהבתי!

זה נראה שהוא שר לבורא עולם-"כל הזכויות שמורות"

הלהיט הבא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;803813:
מאוד אהבתי!

זה נראה שהוא שר לבורא עולם-"כל הזכויות שמורות"

הלהיט הבא!

תודה.
זה באמת מיועד להיראות כאילו הוא מתפלל או שר או משהו...
יש לי גירסה עם בועה שבה כתוב "מודה אני לפניך..."

• הוסף לסימניות
אהבתי את הידיים במיוחד, צבעים מעולים..
הלוגו הזה מתאים מאוד לפרוג.. :D
משהו בפנים טיפונת מפריע לי.. נרא לי שזה בגלל הפה.. הוא מעקם טיפטיפה את הפנים.. אבל שטויות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;803825:
אהבתי את הידיים במיוחד, צבעים מעולים..
הלוגו הזה מתאים מאוד לפרוג.. :D
משהו בפנים טיפונת מפריע לי.. נרא לי שזה בגלל הפה.. הוא מעקם טיפטיפה את הפנים.. אבל שטויות..

תודה.
כן, גם לי הפריע משהו בפנים. אולי תוכל למקד אותי, כדי שאלמד, אני לא מיומן כל כך...

• הוסף לסימניות
כפות הידיים - אליפות!!!
אהבתי את העיניים וההבעה, התנוחה ומאד מאד את הצביעה הנעימה.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מקסים, יופי של קו ויופי של צביעה, בא לי לנסות גם...
באילו מברשות אתה ממליץ להשתמש בקוים ובאילו מברשות את משתמש לצביעה ומילוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה