איור בסגנון צביעה מעניין, ואתר חדש

• הוסף לסימניות
איור שעשיתי בפוטושופ,
וגם אתר חדש, מוזמנים לבקר- www.shaullevine.com/avodot
[IMG2=JSON]{"alt":"Click image for larger version Name:\timage_366956.jpg Views:\t1 Size:\t741.1 \u05e7","data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/null"}[/IMG2]

קבצים מצורפים

• image_366956.jpg
    KB 741.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אויש, זה טווווב
(עינים בולטות מחוריהן בקנאהההההה..)
קנאת סופרים, כן?...:eek:

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
תוכל להמליץ על מברשות וצורת שימוש (שיטות שילוב וכו') מנסיונך?
קניתי את החבילה של אלכס דואל של העפרונות אבל אני ממש לא מצליחה להתחבר אליהם.

• הוסף לסימניות
אה, והאתר מדהים! ציורים פשוט מדהימים, הציור של דוד וגולית... אהה... הנשימה שלי נעצרה...
כזה ציור אני רוצה לתלות בסטודיו שלי!
זה למכירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n5041482:
מדהים!!!
תוכל להמליץ על מברשות וצורת שימוש (שיטות שילוב וכו') מנסיונך?
קניתי את החבילה של אלכס דואל של העפרונות אבל אני ממש לא מצליחה להתחבר אליהם.

א. להמליץ על מברשות לאיזה מטרה\סגנון? המברשות הכי טובות שמצאתי בינתים זה ב- kylebrush.com
איזה חבילות? קניתי כמעט את כולם נדמה לי, :) אבל נדמה לי שהכי טובות זה החבילות של ה- mega pack, watercolors, concept art
ב. העפרונות של א-דוקאל מעולות לדעתי, ציירתי בזה את המכשפה שבאתר, למה לא מתחברת? תספרי איפה זה מסתבך לך. אבל תעשי עוד כמה נסיונות, לא צריך להשתמש בכולם, תבחרי לך עפרון אחד קצת לא חד בשביל לצייר, למשל
AD Leo's Flat Soft
ועוד עפרון חד בשביל הדגשות למיניהם ופרטים,
ולהצללות וכו' תשחקי עם ה-SHADERS שיש לו שם.

נ.ב- קחי 2 טיפים כלליים להתעסקות עם מברשות, אחד- אל תשאירי את העט דבוק למסך כל הזמן כשאת מציירת, אלא כל 2-3 קווים תרימי ואז תמשיכי, זה אפקט אחר אם עושים כל פעם קו מחדש או ממשיכים אותו קו, מקווה שהסברתי טוב. טיפ מספר 2- אל תשני מדי את הגודל של המברשות, תציירי בגודל שהם מגיעים איתו, ותתאימי את הגודל של הדף שלך למברשות, A4 בשלושמאות DPI צריך להיות טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n5041515:
אה, והאתר מדהים! ציורים פשוט מדהימים, הציור של דוד וגולית... אהה... הנשימה שלי נעצרה...
כזה ציור אני רוצה לתלות בסטודיו שלי!
זה למכירה?

1. תודה. הלוואי וגם אני הייתי חושב שהם מדהימים, אבל אולי יבוא היום. הבעיה שלי זה שאני ממש אוהב את הציורים שלי ב-24 שעות הראשונות, ואחרי שנת לילה אחת הכל נגמר ואני רואה את כל הפגמים. . אבל אני מניח שזה מקדם אותי אז בינתים אני לא מתלונן.
2. כמה כבר אמרו לי שאני צריך להדפיס את הגוליית על קנווסים ולמכור בגלריות (הוא צוייר דיגיטלית כמובן, זה לא ביד) , באמת היית קונה כזה? כמה היית משלמת? בלי לתפוס אותך במילה, סתם מסקרן אותי.
3. ואם כבר מדברים, זאת את היעל שאחראית על האיורים היפים בסידור לילדים של ברסלב?

• הוסף לסימניות
מהמם,
כרגיל.:rolleyes:
(נראה לי,שהרגליים צריכות להיות יותר לכיון ימין אבל זה לא קריטי.
ונראה לי קצת מוזר שהשיער ניהיה שקוף איפה שהעיניים לא?אולי כמה קוים כהים של שערות..?)
ואחרון,
המצב שלך טוב אם אתה אוהב את הציורים שלך ב24 השעות הראשונות כי יש כאלה שמההתחלה רואים את כל הפגמים. :confused:
בכל אופן,
א סאך הצלוחע!!

• הוסף לסימניות
שאול, תתפוס חזק את המכחול. אתה לא רק שולט בטכניקה אלא יש לך קוו משלך, אווירה משלך. דבר שיגרום שיום אחד האנשים לא יבקשו סתם איור אלא את שאול לוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ילקב;n5042837:
שאול, תתפוס חזק את המכחול. אתה לא רק שולט בטכניקה אלא יש לך קוו משלך, אווירה משלך. דבר שיגרום שיום אחד האנשים לא יבקשו סתם איור אלא את שאול לוין.

תודה אחי, כשזה מגיע ממך זה מחמאה כפולה ומכופלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n5042727:
מהמם,
כרגיל.:rolleyes:
(נראה לי,שהרגליים צריכות להיות יותר לכיון ימין אבל זה לא קריטי.
ונראה לי קצת מוזר שהשיער ניהיה שקוף איפה שהעיניים לא?אולי כמה קוים כהים של שערות..?)
ואחרון,
המצב שלך טוב אם אתה אוהב את הציורים שלך ב24 השעות הראשונות כי יש כאלה שמההתחלה רואים את כל הפגמים. :confused:
בכל אופן,
א סאך הצלוחע!!

קיבלתי את ההערה על הרגליים, לגבי השיער השקוף זה דווקא היה נראה לי נחמד בשעתו :) , עד שהיית חייבת להעיר על זה.
בכל אופן זה בסגנון טושים, אז כבר אי אפשר למחוק,
כי אי אפשר למחוק טושים.
"כי אי אפשר למחוק טושים" ! זה צריך להיות הסלוגן שלי באתר!
אולי לא, אבל זה סלוגן נחמד. אולי באתר שלך? במילא הוא בדיוק כמ-- . אה לא משנה.

• הוסף לסימניות
זה מיוחד דווקא
והציורים באתר משהו
ז"א שאתה איש אלוף.
תודה על השיתוף
שתעלה מחיל אל חיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5042970:
קיבלתי את ההערה על הרגליים, לגבי השיער השקוף זה דווקא היה נראה לי נחמד בשעתו :) , עד שהיית חייבת להעיר על זה.
בכל אופן זה בסגנון טושים, אז כבר אי אפשר למחוק,
כי אי אפשר למחוק טושים.
"כי אי אפשר למחוק טושים" ! זה צריך להיות הסלוגן שלי באתר!
אולי לא, אבל זה סלוגן נחמד. אולי באתר שלך? במילא הוא בדיוק-- . אה לא משנה.

לא צריך למחוק, אתה יכול לעשות עם אותם הטושים ש"אי אפשר למחוק" כמה קווים דקים ושחורים מעל העין..
ובנוגע לסלוגן לאתר שלי.
האתר שלי ממש מסכן ולא מקבל תיחזוק..
לפי איך שזה נראה אני הולכת לעשות אתר חדש.(טוב לא אני בדיוק)
אתה יכול לנגן על עניין ה"במילא הוא בדיוק..." רק עוד לזמן מוגבל.
אז קדימה קדימה, מפרגנת לך להנות מרגעי הנרגנות הספורים שלך..
עכשיו,
תיתן קצת הסברים על הטושים הלא מחיקים האלה במטותא, של מי זה?
לי פשוט זה נראה משחק קטן עם הגדרות מברשת שיש לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n5043068:
תיתן קצת הסברים על הטושים הלא מחיקים האלה במטותא, של מי זה?
לי פשוט זה נראה משחק קטן עם הגדרות מברשת שיש לי

קיילבראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5042480:
א. להמליץ על מברשות לאיזה מטרה\סגנון? המברשות הכי טובות שמצאתי בינתים זה ב- kylebrush.com
איזה חבילות? קניתי כמעט את כולם נדמה לי, :) אבל נדמה לי שהכי טובות זה החבילות של ה- mega pack, watercolors, concept art
ב. העפרונות של א-דוקאל מעולות לדעתי, ציירתי בזה את המכשפה שבאתר, למה לא מתחברת? תספרי איפה זה מסתבך לך. אבל תעשי עוד כמה נסיונות, לא צריך להשתמש בכולם, תבחרי לך עפרון אחד קצת לא חד בשביל לצייר, למשל
AD Leo's Flat Soft
ועוד עפרון חד בשביל הדגשות למיניהם ופרטים,
ולהצללות וכו' תשחקי עם ה-SHADERS שיש לו שם.

נ.ב- קחי 2 טיפים כלליים להתעסקות עם מברשות, אחד- אל תשאירי את העט דבוק למסך כל הזמן כשאת מציירת, אלא כל 2-3 קווים תרימי ואז תמשיכי, זה אפקט אחר אם עושים כל פעם קו מחדש או ממשיכים אותו קו, מקווה שהסברתי טוב. טיפ מספר 2- אל תשני מדי את הגודל של המברשות, תציירי בגודל שהם מגיעים איתו, ותתאימי את הגודל של הדף שלך למברשות, A4 בשלושמאות DPI צריך להיות טוב.

הסבר מעולה, תודה! אנסה את זה, ונראה מה יהיו התוצאות... בכל מקרה אני חוששת שהרף בעניין הסגנון הידני שהוצב על ידי מוכשרים כמוך גבוה מדי... אבל קדימה, ננסה להגיע לשם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5042500:
1. תודה. הלוואי וגם אני הייתי חושב שהם מדהימים, אבל אולי יבוא היום. הבעיה שלי זה שאני ממש אוהב את הציורים שלי ב-24 שעות הראשונות, ואחרי שנת לילה אחת הכל נגמר ואני רואה את כל הפגמים. . אבל אני מניח שזה מקדם אותי אז בינתים אני לא מתלונן.
2. כמה כבר אמרו לי שאני צריך להדפיס את הגוליית על קנווסים ולמכור בגלריות (הוא צוייר דיגיטלית כמובן, זה לא ביד) , באמת היית קונה כזה? כמה היית משלמת? בלי לתפוס אותך במילה, סתם מסקרן אותי.
3. ואם כבר מדברים, זאת את היעל שאחראית על האיורים היפים בסידור לילדים של ברסלב?

1. כנ"ל, אני חושבת שרובנו ככה. אצלי זה מחזיק קצת יותר מ-24 שעות נראה לי.. תמיד הייתי סבלנית:rolleyes:
2. חובה להדפיס! חובה! ימכר ימכר ימכר!! לא רק בגלל האוירה והמשמעות, אלא בגלל הסגנון המיוחד שלך שמימי לא ראיתי שימוש בו בכאלו סצנות. זה כבש את ליבי! לגבי כמה הייתי משלמת? דלפונית שכמוני... הייתי מוכנה להשקיע עד 500 ש"ח בשביל קנווס ענק באמצע החדר שנותן את האוירה.
3. זאת לא אני! אני מקפידה לחתום בשמי המלא ב"ה... אבל אשמח להצעת עבודה בסידור של ברסלב אם מישהו יוכל לסדר לי גם! :D

• הוסף לסימניות
לפי דעתי אין שום צורך לשנות ולהוסיף שערות על העין!
זה חלק מהעניין זה מרגיש ציור "יציאתי" כזה ולא כל דבר צריך להסתדר.
ורואים שזה בכוונה כך,
כך דעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n5043342:
3. זאת לא אני! אני מקפידה לחתום בשמי המלא ב"ה... אבל אשמח להצעת עבודה בסידור של ברסלב אם מישהו יוכל לסדר לי גם! :D
מה, יש לנו יותר מציירת אחת בסגנון מנגה? :) (גם הסידור זה מנגאי כזה, היית יכולה בקלות להיות המאיירת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n5043337:
בכל מקרה אני חוששת שהרף בעניין הסגנון הידני שהוצב על ידי מוכשרים כמוך גבוה מדי... אבל קדימה, ננסה להגיע לשם!

קישקוש באלאבוש, אין שום רף, אני אומר ככה כדי שתוציאי לך מהראש שזה דבר רחוק ממך,
פשוט תציירי כמו שאת מציירת בעפרון על דף,
שימי לב לרגש של לחץ-עט בכל קו, חזק חלש וכו', אל תעשי תנועות מכניות.
אין שום רף, זה פשוט לצייר רגיל.
קחי עוד טיפ להתחלה: תציירי בלחץ חלש על העט, קווים חלשים בלבד, ואם את רוצה לחזק איזה קו, תעברי עליו כמה פעמים, ואין צורך שזה יהיה בדיוק מדוייק על הקו הקודם, משוחרר! (ולהרים את העט בין קו לקו) , רק אם את מאוד רוצה באיזה מקום קו חזק ובטוח תלחצי חזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5044870:
מה, יש לנו יותר מציירת אחת בסגנון מנגה? :) (גם הסידור זה מנגאי כזה, היית יכולה בקלות להיות המאיירת)

הנה היא:)
והציורים כרגיל מדהימים ומעוררי השראה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה