איור דמויות

• פותח הנושא ***
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש כאן כאלו שמציירים/ות דיוקנים בעפרונות?(לא ממוחשב)

• הוסף לסימניות
פעם היתה פה עדי לדין. יש למישהו פרטים?

• תודה
Reactions: ***
  • הוסף לסימניות
אני קצת מצירת דיוקנים ורוצה לקבל הערות לשיפור
השאלה אם יש מישהו שידע קצת לתת עצות לשיפור

• הוסף לסימניות
תעלי לפה ומסתמא יגיבו לך.

• תודה
Reactions: ***
  • הוסף לסימניות
אני מציירת דיוקנאות בעיפרון, ויודעת פה על עוד כמה
תעלי עבודות ויתנו לך פידבק

• הוסף לסימניות
זה התמונה והציור הסריקה לא איכותית וזה גם משהו שצירתי לפני יותר מ3 שנים ומשום מה הפסקתי עם הציור ועכשיו מתחשק לי לחזור קצת לציור.
תמונה (6).jpg
תמונה (7).jpg

• הוסף לסימניות
יפה
עבודות יפות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הצלחת לתפוס את ההבעה וממש מזהים!
אני הייתי ממליצה לך לעבוד עוד קצת על שטריך - הצביעה שיהיה יותר עדין..
ועוד טיפ- כדי לבדוק את הסימטריה - להסתכל על הציור מול מראה. זה מאוד עוזר ומראה מה אפשר לתקן. הכי חשוב זה כמובן לא להתיאש ולצייר כמה שיותר כמובן
בהצלחות!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה