איור דמות ללוגו - דמותג, חוות דעתכם חשובה לי מאד.

• הוסף לסימניות
הקדמה קצרה ;)
אני מאיירת המון לצורך העיצוב הגרפי,
לא, לא ציוריים מעוררי השראה כמו המומחים דכאן, (ולכן כמעט לא מעלה...)
אבל כן, איורים חמודים שמשדרגים כל עיצוב,
כאשר כלי העבודה שלי הם עכבר... :rolleyes: ואילוס'...

כרגע אני זקוקה לחוות דעתכם המלומדת...

האיור: דמות עבור מיתוג עסק.
העסק: תכניות שיר וסיפור לילדים.
קהל היעד: ילדים כמובן.
הדמות: דמות קימת, מי שמכיר את הדמות הוא מותג בפני עצמו, כך שהדמות היא העסק...
מדובר באדם בעל אופי עליז מאד, אוהב ילדים, מנגן ושר והדמות כמובן אמורה לשדר את זה.

א. האם הדמות משדרת לכם את מה שרציתי שתשדר?
ב. האם יש לכם הארות / הערות / תיקונים על האיור?
ג. שאלה חשובה: המצויר עוד לא ראה את הציור, האם נראה לכם שיש פרטים שהקצנתי בהם מידי שעלולים "לפגוע" כשיראה את הציור של עצמו?
ד. התיעצות בתמחור (להבא, אני כבר ביקשתי מחיר)
כמה הייתם לוקחים על איור כדוגמת זה שאמור לשמש כדמותג.
(בכד"כ אני מאייירת ככלי עזר לעיצוב הגרפי ולא נדרשת לשאלת "תמחור בנפרד")

תודה רבה רבה, חוות דעתכם חשובה לי מאד!

קבצים מצורפים

• דמותג.png
    KB 40.8 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
למה???

לא צלצולים,
תגובות ו/או תשובות על שאלותי... אני מבקשת.... בבקשה.......
בקשה מתחננת כמובן, (כמו שנוהג 'העולם' לכתוב פלייייזזזז...) לא דורשת ח"ו.... :eek: )

• הוסף לסימניות
הדמות מאד מתוקה וחייכנית, מה שכן, נראית קצת 'מפוזרת'

וסתם ככה, ללוגו מתאים צביעה עם כ"כ הרבה פרטים? יכול להיות שיותר יתאים צביעה חלקה ומינימליסטית
בגדול, יפה מאד! יש לך את זה :)

• הוסף לסימניות
מדומני שלכאורה היה כדאי יותר (אם אפשרי) לתת כיוון מי קהל היעד [ילדים/מבוגרים/קהילה מסויימת] ולאיזה סוג מוצר/חנות/מותג מיועד ה'דמותג' הנ"ל
זה יגרום ליותר ניקים להגיב את אשר נראה להם ב'שלוף'
כרגע המצב שכל אחד/ת שרוצה להגיב נצרך/ת להפעיל את הדמיון ואת הראש (בקיצור 'לעבוד אצלך') ולכתוב מגילה שלימה.

מקווה שהועלתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1956677:
הדמות מאד מתוקה וחייכנית, מה שכן, נראית קצת 'מפוזרת'

וסתם ככה, ללוגו מתאים צביעה עם כ"כ הרבה פרטים? יכול להיות שיותר יתאים צביעה חלקה ומינימליסטית
בגדול, יפה מאד! יש לך את זה :)
זה לא "לוגו" זה "דמותג" דמות שתופיע כחלק מהמיתוג.

נכתב ע"י צבי 554;1956686:
מדומני שלכאורה היה כדאי יותר (אם אפשרי) לתת כיוון מי קהל היעד [ילדים/מבוגרים/קהילה מסויימת] ולאיזה סוג מוצר/חנות/מותג מיועד ה'דמותג' הנ"ל
זה יגרום ליותר ניקים להגיב את אשר נראה להם ב'שלוף'
כרגע המצב שכל אחד/ת שרוצה להגיב נצרך/ת להפעיל את הדמיון ואת הראש (בקיצור 'לעבוד אצלך') ולכתוב מגילה שלימה.

מקווה שהועלתי
בהצלחה

תודה על העצה המועילה,
ערכתי את הודעתי הראשונה, תודה!

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי לכתוב לך שהייתי מכנה אותו
'איש הילדים'
הייתי מוצאת אותו מארגן 'תהילים' ומעודד ילדים לקבל פרסים, מצחיק וכו' כיד הדמיון הטובה...
ואני רואה שלזה כיוונת
זה ממש נראה כך

• הוסף לסימניות
מה הוא מחזיק ביד ימין?
כלי נגינה/דף ממנו הוא מקריא/מקל מנצחים
כדאי שיהיה ברור יותר מה זה (שלא יראה מסרק:))

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
הייתי מפשט יותר את הצבעים (בעיקר בשיער) כדי לשוות לדמות קלילות, ופותח את העיניים.

• הוסף לסימניות
קורים פה שני דברים, ואתייחס לכל אחד מהם :)

א. מבחינה אישית, אני חושב שיש לך את זה (ועוד זה צוייר עם עכבר? מרשים) הדמות מאוד מביעה ועליזה, וזה לא בא ברגל בכלל - אז כל הכבוד על זה, תמשיכי לעבוד ולהשתפר.

ב. מבחינה מקצועית, קודם כל - אל תציירי בעכבר. ליתר דיוק, אל תעשי עבודות *ללקוחות* בעכבר. קצת קשה לך עם זה ורואים את זה על הציור. יש צבע שיוצא מהפסים, בכלל הצביעה לא הכי נקייה ויש עוד כמה בעיות, בקיצור - אם יום אחד תגיעי למצב בו תשלטי בו ב 100%, אז לכי על זה, עד אז, או שתפסיקי לקבל עבודות באיור, או שתרכשי לעצמיך לוח גרפי (יש ב300-400 ש'ח אחלה דברים). אני בטוח ששידרוג בציוד האיור שלך יקפיץ אותך בכמה רמות רציניות.
לסיום, וזה מבחינה ביצועית, הצורה שעשית לו ברקע, שהיא נורא חדה נקייה וברורה, עומדת בקונטרסט רציני עם חוסר הדיוק של הדמות ומקפיצה עוד יותר את הפגמים. אז או שאת הרקע תעשי גם ידני, או שתעשי את הדמות עם כלים ממוחשבים (כל הבחירה סרגלים וכו'..), אני אישית מאמין באופציה השנייה.

מקוה שלא היתי אגרסיבי מידי, זו תגובה רצינית לאשה רצינית. :)

נ.ב. מה הוא אמור להחזיק שם ביד ימין....?

• הוסף לסימניות
ביקשת ביקורת, אז הנה...:rolleyes:;)
הדמות חמודה, אבל, הפיאות קופצות מדי, המשקפיים מוזרים (אלא אם כן זה מה שיש לו), הקימוט שבחולצה בצד שמאל מדי דומיננטי, החפץ המוחזק שכנראה הוא מפוחית לא ברור בכלל, וכמו שכבר העירו, יש יותר מדי גוונים, וכדאי לפשט קצת, כמו הסגנון של הבר-לבים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1956775:
קורים פה שני דברים, ואתייחס לכל אחד מהם :)

א. מבחינה אישית, אני חושב שיש לך את זה (ועוד זה צוייר עם עכבר? מרשים) הדמות מאוד מביעה ועליזה, וזה לא בא ברגל בכלל - אז כל הכבוד על זה, תמשיכי לעבוד ולהשתפר.

ב. מבחינה מקצועית, קודם כל - אל תציירי בעכבר. ליתר דיוק, אל תעשי עבודות *ללקוחות* בעכבר. קצת קשה לך עם זה ורואים את זה על הציור. יש צבע שיוצא מהפסים, בכלל הצביעה לא הכי נקייה ויש עוד כמה בעיות, בקיצור - אם יום אחד תגיעי למצב בו תשלטי בו ב 100%, אז לכי על זה, עד אז, או שתפסיקי לקבל עבודות באיור, או שתרכשי לעצמיך לוח גרפי (יש ב300-400 ש'ח אחלה דברים). אני בטוח ששידרוג בציוד האיור שלך יקפיץ אותך בכמה רמות רציניות.
לסיום, וזה מבחינה ביצועית, הצורה שעשית לו ברקע, שהיא נורא חדה נקייה וברורה, עומדת בקונטרסט רציני עם חוסר הדיוק של הדמות ומקפיצה עוד יותר את הפגמים. אז או שאת הרקע תעשי גם ידני, או שתעשי את הדמות עם כלים ממוחשבים (כל הבחירה סרגלים וכו'..), אני אישית מאמין באופציה השנייה.

מקוה שלא היתי אגרסיבי מידי, זו תגובה רצינית לאשה רצינית. :)

נ.ב. מה הוא אמור להחזיק שם ביד ימין....?

קודם כל תודה רבה רבה על ההשקעה ועל התגובה הרצינית...
אני מעריכה, מאד, וזה נאמר מאד יפה וממש לא אגרסיבי...
אבל, לגבי ההערה/ הארה
היתה לי כאן מטרה בדווקא בחוסר הדיוק... :(
לא ניכר שזה מכוון? עצוב לי :( :( :(

בכוונה הוצאתי צבע, קצת בשיער, קצת בשרוולים, לא מילאתי שטחים עם הציפורן אלא במברשת "שובבה", וממש התכוונתי בחוסר הדיוק. אפילו 'חישבתי' איפה לעניין לצאת עם המברשת והוצאתי קצת גם אם מלכתחילה לא יצא....
רציתי לתת מראה שובב ועליז, כעין סגנון של קשקושי לורד / דמות שילד צבע אותה.
אבל קיבלתי את הדברים. אני אחשוב על זה שוב.

אגב, אגב אני מאד מאד מאד דיקינת באפיי, ואני עושה גם עם העכבר צביעה מדויקת מאד, ויש לי איורים שאכן מתאימה להם צביעה "חדה" שבהם אני יוצרת שטחים מדויקים מאד כולל אפילו עבודה על נקודות עם כלי הציפורן... )

---
לגבי ההערה של הלימה בין סגנון העיצוב לסגנון האיור, הצורה מסביב היא פשוט חלק מהגריד העיצובי של הכרטיס ביקור.
אני לא חושבת שהדמות צריכה להיות מצוירת באותם כלים כמו הגריד העיצובי,
בדיוק כמו שבפרסומת לספר, משולבות בה דמויות מהאיור של הספר, לא נצפה שהדמויות "יישרו סגנון" עם הלוגו של "ספרי אור החיים" או אם ניקח להיפך פרסומת למשכנא שהויז'אל בה הוא איור, ברור שלא נצפה שהגריד יהיה גם הוא מאויר וכדו'.... לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1956802:
קודם כל תודה רבה רבה על ההשקעה ועל התגובה הרצינית...
אני מעריכה, מאד, וזה נאמר מאד יפה וממש לא אגרסיבי...
אבל, לגבי ההערה/ הארה

בכוונה הוצאתי צבע, קצת בשיער, קצת בשרוולים, לא מילאתי שטחים עם הציפורן אלא במברשת "שובבה", וממש התכוונתי בחוסר הדיוק. אפילו 'חישבתי' איפה לעניין לצאת עם המברשת והוצאתי קצת גם אם מלכתחילה לא יצא....
רציתי לתת מראה שובב ועליז, כעין סגנון של קשקושי לורד / דמות שילד צבע אותה.
אבל קיבלתי את הדברים. אני אחשוב על זה שוב.

אגב, אגב אני מאד מאד מאד דיקינת באפיי, ואני עושה גם עם העכבר צביעה מדויקת מאד, ויש לי איורים שאכן מתאימה להם צביעה "חדה" שבהם אני יוצרת שטחים מדויקים מאד כולל אפילו עבודה על נקודות עם כלי הציפורן... )

---
לגבי ההערה של הלימה בין סגנון העיצוב לסגנון האיור, הצורה מסביב היא פשוט חלק מהגריד העיצובי של הכרטיס ביקור.
אני לא חושבת שהדמות צריכה להיות מצוירת באותם כלים כמו הגריד העיצובי,
בדיוק כמו שבפרסומת לספר, משולבות בה דמויות מהאיור של הספר, לא נצפה שהדמויות "יישרו סגנון" עם הלוגו של "ספרי אור החיים" או אם ניקח להיפך פרסומת למשכנא שהויז'אל בה הוא איור, ברור שלא נצפה שהגריד יהיה גם הוא מאויר וכדו'.... לא כך?

בקשר לפגמים המכוונים,
מניסיון, וזה קצת מצחיק, הרבה יותר קשה לעשות איור מקצועי המכיל פגמים, מאיור מושלם.

ובקשר לשאלתך האחרונה, 'אני לא חושבת שהדמות צריכה להיות מצוירת באותם כלים וכו', יכול להיות שאת צודקת, כל מקרה איך שאני רואה את זה נכון לעכשיו זה לא מחמיא..
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
הפריע לי חוסר המיקוד בעיניים, זאת אומרת, לא יכולתי "להסתכל" לתוך העיניים של הבחורצ'יק שלך, לדעתי זה גורם לפחות שייכות לדמות אם אני לא יכולה להביט עליו,
ובקשר להקצנה, דמותג תמיד אמור להיות מוקצן, הוא אף פעם לא ראליסטי, מי יותר ומי פחות, קחי למשל את חמודי של כללית, התינוק של במבה אוסם, שקע ותקע של חברת החשמל ועוד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הדמות עצמה ממש חיה ושמחה (בקטנה - משהו בפרופורציה ומנח של הידיים מפריע - האמות ארוכות מדי)לגבי הצביעה ה"לא מדוייקת" - תוכלי לצבוע במברשת שתיתן אפקט של צבע (רגיל, צבע שעווה של ילדים)
(בפוטושופ - עם מברשת כפולה שאחת ספוג יצא משהו בכוון)

• הוסף לסימניות
טוב... אז עשיתי ש.ב. ועניתי על השאלות...

א. דמות עליזה וחביבה בהחלט!
אני אוהבת את פאות הלחיים שלה, את הגבות הקופצות, ואת המשקפיים המצחיקות.
ב. מצטרפת להערתו של בר לב (בעיקר בנוגע לרקע שלא מתחבר לקוי הדמות)
לדעתי המפוחית צריכה להיות מובנת מהרגע הראשון. וגם כדאי שתשימי לב לאורך מהכתף למרפק ומהמרפק לכף.
ג. לא.

• הוסף לסימניות
הדמות שובבה ונחמדה ואוהבת ילדים - את האופי ודאי שהצלחת להעביר מצוין.
מצטרפת לקודמים -
1. הדמות מפוזרת מספיק, אפילו אם תצבעי אותה בצורה הכי מסודרת בעולם היא עדיין תהיה שלומפרית כזאת, אז אין צורך להוסיף על הפיזור הקיים.
2. דמותג חייב להתאים לקונספט העיצובי (הוא לא כמו דמות שאולה מתוך הספר שמופיעה בפרסומת - דמותג זה שימוש אחר. הוא מופיע לאורך הקונספט כולו, וחייב להיות תואם).
3. דמותג דומה ללוגו בצורך שלו להיות מרשים ונוכח.

לכן עצותי (ואל תקחי אותי מדי ברצינות, כי אני לא אחת שבטוחה בעצמה):
- אל תוציאי את הצביעה מהקוים.
- צבעי בצבע שטוח וחד, כמו בקונספט. לא במברשות שובבות.
- נסי לעבור על הקוים ששרטטת בעכבר - עם כלי הציפורן - לקבלת תוצאה ברורה, חדה, ווקטורית וישרה.
- ועוד יותר מכך - נסי לוותר על הקוים השחורים (ולבדוק איך זה).

• הוסף לסימניות
לי זה הזכיר את סבא הושע

• הוסף לסימניות
זה רבי אלתר?

• הוסף לסימניות

אני לא חושבת שהדמות צריכה להיות מצוירת באותם כלים כמו הגריד העיצובי...

אני מיד זיהיתי שזו כוונתך, דבר שני, אני גם חושבת שהגריד לא חייב להיות תואם לכלי הציור. אבל זו רק עניות דעתי...
אבל חשוב באמת שתביני, הדמות היא מקסימה אבל כדמותג...לא ממש. יש באמת משהו שלא מסתדר בעין של הצופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה