איור דמות לספר אלקטרוני לחו"ל (אי-בוק)

• הוסף לסימניות
הרקע- הגיבור של הספר (ילד) נתפס ע"י ספינת שודדי ים, ומתעורר בכלא שבבטן הספינה, ומגלה שיש לו שותף לחלוק איתו את החדר בכלא, שודד ים מבוגר שלא מפסיק לדבר.

נעשה בתוכנת קורל פיינטר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צפה בקובץ המצורף 244641
כל הזכויות שמורות ©

דבר נוסף מעניין בציור הזה, לכל המתלבטים מה לקנות סינטיק גדול או קטן-
הוא שזה ציור ראשון שאני עושה בלוח סינטיק גדול,
ואני מוכרח לומר שההבדל בקלות העבודה הוא משמעותי מאוד מאוד, יותר ממה שחשבתי שיהיה, ולטעמי זה גם ניכר בתוצאה. הרבה יותר משוחררת, הרבה יותר עם חדוות עשייה ויצירתיות. ה-13 אינץ' מאוד מגביל את העבודה, לדעתי.
(למרות ששמעתי שיש אומרים שהם מעדיפים לעבוד על קטן.)

יתכן מאוד, שיותר עדיף לקנות לוח אינטואוס שהוא לא מסך, ולצרף אותו למסך מחשב גדול, מאשר לקנות לוח סינטיק שהוא גם מסך, אבל קטן,
כי ההבדל בגודל הוא יותר משמעותי מההבדל בין לצייר ישר על מסך לבין לצייר על לוח שהוא לא מסך.
כתבתי את כל זה כי אולי זה יעזור למישהו,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה דמות מפחידה.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1680237:
איזה דמות מפחידה.......

זה נעשה לספר לגוים וחילונים,
אצלם זה לא נקרא מפחיד אלא משעשע.
מפחיד זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אחד האיורים הטובים ביותר שלך ever.
גם מבחינת הגוונים וגם הקימפוז והתנועתיות מעולים ביותר!!
קצת מפריע לי באנטומיה שהיד הימנית ארוכה מהשמאלית, והרגל השמאלית מסובבת פנימה.
סגנון משובח ובינלאומי! חבל שהציבור שלנו עוד לא מספיק בוגר אמנותית להעריך בטירוף דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
הרגל השמאלית מסובבת בכוונה פנימה, לעמידה יותר משלומפרת.

• הוסף לסימניות
איזה שודד ים חמוד. אפיון הדמות מעולה! ממש נראה אחד כזה שלומפר ומשעשע... אהבתי את הכתמים בבגדים, והזקן הג'ינג'י הזה.
אגב, איך הוא מסתדר עם שני קרסים במקום ידים?... כמה מובי דיקים הוא פגש?

יש מצב שתעלה איזה סרטון הדרכה בהילוך מהיר שמראה שלבי עבודה? אני חושבת שכולם כאן ישמחו מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1680297:
חבל שהציבור שלנו עוד לא מספיק בוגר אמנותית להעריך בטירוף דברים כאלה.

ממש, אבל ממש לא מסכים.
בכל הכבוד הראוי- זו דמות מפחידה ולא מושכת ילדים בעליל.
אולי לציבורים אחרים כן אבל למי שלא-עוד יותר טוב.
הציור עצמו, שאול יצחק, טוב, אתה כבר יודע שאני מת על העבודות שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1680428:
ממש, אבל ממש לא מסכים.
בכל הכבוד הראוי- זו דמות מפחידה ולא מושכת ילדים בעליל.
אולי לציבורים אחרים כן אבל למי שלא-עוד יותר טוב.
הציור עצמו, שאול יצחק, טוב, אתה כבר יודע שאני מת על העבודות שלך.

שטויות,
(לדעתי :) )
זה הכל תלוי בהקשר שזה בא.
בספר פיראטים של גדי פולק גם היו כל מיני דמויות, אבל אם זה בא בהקשר של "מידה רעה פלונית" אז זה מתקבל.
ואפילו בסיפור הספציפי הזה, זה בא בהקשר מאוד משעשע, של דמות שנראה בהתחלה שהיא מפחידה וכשהוא מתחיל לדבר איתו פתאום מתחיל להתגלות שזה מן דמות כזאת שרק צריכה מישהו שיקשיב לכל הסיפורים שלו ופשוט צריך שיתנו לו תשומת לב כמו ילד מגודל,
והקונטרסט הזה שמצד שני הוא שודד ים כביכול מפחיד ,- מאוד משעשע. לדעתי,
ועובר אצל כל אדם, אם אין לו תחביב בדווקא להרגיש שהוא מקנא קנאת ה.
אבל נו.
נדבר עוד 10 שנים.

וגם, שזה לילדים קצת מבוגרים, 12-13 ומעלה בערך,
וגם, שלא כל דמות אמורה "למשוך ילדים", זה לא דמות ראשית בספר,
יש לפעמים דמויות שבדיוק אמורות לא למשוך את הילד, רק להזדהות עם הגיבור שמרחם על דמות כזאת או עוזר לה או מקשיב לסיפורים שלו לתת לו "צומי".

איך שלא יהיה, במקרה הזה זה באמת נכתב וצוייר לציבור לא דתי,
והאמת שדשנו את הנושא הזה פה בפורום כבר מכל הכיוונים באשכולות קודמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1680297:
חבל שהציבור שלנו עוד לא מספיק בוגר אמנותית להעריך בטירוף דברים כאלה.

הציבור שלנו מספיק בוגר לא להצטרך דמויות כאלה.

שלא שאני פוסל חלילה את האומנות המדהימה של הצייר הדגול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1680572:
הציבור שלנו מספיק בוגר לא להצטרך דמויות כאלה.

לא חושב שאובססיביות למתיקות יתר נכנסת תחת הגדרת "בגרות".

• הוסף לסימניות
זה מדהים..!
בקשר לשיחה שמתחילה להתפתח כאן,
אני מסכים עם אבימי שהציבור שלנו ממש לא מוכן לסגנונות שכאלו. ותכל'ס אפשר להבין את זה.. אם נחשוב על זה רגע, ציור כזה בימי הביניים אצל הגויים היה עושה לצייר רק בעיות. הסגנון הזה שאתה מצייר עכשיו הוא למעשה תהליך מאוד מאוד מאוד מאוד ארוך של התפתחות בדיזיין (עיצוב) של הציורים. הציבור שלנו תינוק לחלוטין בתעשיית הציור, הרבה מאוד בחיים לא ראו משהו שדומה למה שעשית לנו פה.. הוא צריך לעבור בעצמו את התהליך של ההתפתחות (מה שיקרה ללא צל של ספק) ולאט לאט זה ישתחרר ופחות יבהיל..
אני ממליץ לך בשיא הכנות שאול, אם אתה רוצה שיהיה לך יותר עבודות, (ולא לציבור החילוני בחול), כדאי לך להרגע קצת, תשמור על הטוויסט המיוחד שלך אבל תוריד במינון. תאמין לי, אני יודע שזה מבאס, אני בדיוק במקום שלך. אבל אני בטוח שלאט לאט מעבודה לעבודה תוכל להוסיף במינון ותוכל לעשות את העבודה איך שאתה רואה לנכון. זה לדעתי רעיון יותר טוב מאשר לחשוב 'אני לא זז מילימטר, אני בטוח שהקהל אוהב את זה פשוט לא היה לי הצ'אנס עדין'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1680597:
זה מדהים..!
בקשר לשיחה שמתחילה להתפתח כאן,
אני מסכים עם אבימי שהציבור שלנו ממש לא מוכן לסגנונות שכאלו. ותכל'ס אפשר להבין את זה.. אם נחשוב על זה רגע, ציור כזה בימי הביניים אצל הגויים היה עושה לצייר רק בעיות. הסגנון הזה שאתה מצייר עכשיו הוא למעשה תהליך מאוד מאוד מאוד מאוד ארוך של התפתחות בדיזיין (עיצוב) של הציורים. הציבור שלנו תינוק לחלוטין בתעשיית הציור, הרבה מאוד בחיים לא ראו משהו שדומה למה שעשית לנו פה.. הוא צריך לעבור בעצמו את התהליך של ההתפתחות (מה שיקרה ללא צל של ספק) ולאט לאט זה ישתחרר ופחות יבהיל..
אני ממליץ לך בשיא הכנות שאול, אם אתה רוצה שיהיה לך יותר עבודות, (ולא לציבור החילוני בחול), כדאי לך להרגע קצת, תשמור על הטוויסט המיוחד שלך אבל תוריד במינון. תאמין לי, אני יודע שזה מבאס, אני בדיוק במקום שלך. אבל אני בטוח שלאט לאט מעבודה לעבודה תוכל להוסיף במינון ותוכל לעשות את העבודה איך שאתה רואה לנכון. זה לדעתי רעיון יותר טוב מאשר לחשוב 'אני לא זז מילימטר, אני בטוח שהקהל אוהב את זה פשוט לא היה לי הצ'אנס עדין'.

יישר,
על התשובה המלומדת.
מסכים עם כל מילה, לזה התכוונתי כשאמרתי לעיל "נדבר עוד 10 שנים."
ואני יודע שאתה נמצא באותו מקום אני רואה על העבודות, ואני מעריץ אותך על יכולת ההתאמה שלך .
אבל לגבי מה שאמרת שאני בטוח שהקהל אוהב את זה וכו', לא אמרתי את זה,
אני יודע שהקהל עדיין לא שם, אבל מה שאני לא זז מילימיטר (אני כן, אגב, זז כמה וכמה מילימטרים) זה כי במילא אני לא רואה את הכספים הגדולים שמסתובבים בציבור הזה שהוא עדיין קטן, ולא משלם מספיק ביחס להשקעה של איור יפה,
ואם כן רוצים להרוויח סכומים פה,צריך לעשות מלא עבודות, וכולם באופן שזז כמה מטרים ולא מילימטר, וכל אחת בשביל סכום נמוך, והאמת אין לי כח בשביל זה. אני מעדיף להתפתח לכיוון של ציבור רחב יותר.
זה כמו מפעל, שלמשל מייצר גרביים,
ברור שיותר כדאי לו לפתח קווי מכירה לציבור הגדול שיש בעולם, מאשר לציבור קטן חרדי, ואפילו אם הבעלים הוא בעצמו חרדי.
אלא אם כן כמובן שהוא יצטרך בשביל זה לייצר גרביים שיש בהם בעיה הלכתית, שאז באמת זה שאלה הלכתית,
אבל הדמות החביבה הנ"ל שהפחידה פה כמה קנאי ה' צבקות, רחוקה עדיין מלהיות בעייה הלכתית.
מה שכן, אם אתה מרגיש אצלי ביקורת כשאומרים שזה לא מתאים לציבור,
זה על מה שלפעמים נדמה לי כמו קנאת ה מיותרת, ואני אומר מיותרת כי היא מעט מזוייפת,
אנשים כל כך שקועים במי עוד יראה את התגובות שלהם פה בפרוג ואיך זה יפגע להם בשידוכים של הילדים וכו', ומה אני אמור להראות כלפי חוץ שאני חושב שיפה ומה לא, עד שכבר היה עדיף שכל אחד היה פשוט רגיל ואמיתי והעולם היה יפה יותר עם שידוכים הרבה יותר מתאימים. כי פשוט היו יודעים מי מתחתן עם מי עוד לפני החתונה!
:)
הארכתי מדי,
כל טוב.

• הוסף לסימניות
זהו, נדמה לי שזה גמור

• הוסף לסימניות
ואו ואו ואו
פשוט מדהים!!!

... לא נעים, אבל בא לי לקרוא את כל הספר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1680586:
לא חושב שאובססיביות למתיקות יתר נכנסת תחת הגדרת "בגרות".

אני מסכים איתך מאד.
צריך לבחור את דרך האמצע, כל אחד והסגנון שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1680683:
אני מסכים איתך מאד.
צריך לבחור את דרך האמצע, כל אחד והסגנון שלו.

לא מבינה מה אתה אומר?
צריך לבחור את דרך האמצע
או
כל אחד והסגנון שלו????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mend;1680671:
ואו ואו ואו
פשוט מדהים!!!

... לא נעים, אבל בא לי לקרוא את כל הספר...

מה לא נעים?
מה יקרה לך אם תקראי באמת ספר של ילדים לא חרדיים?
את עד כדי כך עלה תלוש שאת מפחדת שזה יוריד אותך מהדרך, חלילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוח סערה;1680929:
מה לא נעים?
מה יקרה לך אם תקראי באמת ספר של ילדים לא חרדיים?
את עד כדי כך עלה תלוש שאת מפחדת שזה יוריד אותך מהדרך, חלילה?

מה יקרה לך אם לא תלבין/י בנאדם בציבור?
עלה תלוש? ברצינות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1680944:
עלה תלוש? ברצינות?

צודק. למרות שהמסר חשוב לדעתי, אבל הווליום של הדברים היה בעקבות הסיטואציה בה הייתי בזמן התגובה (וגם זו שאחריה)- נכנסתי לפרוג כדי לראות ציורים יפים כדי להתאוורר מה"רוח סערה" שנשבה בבית בזמן ההשכבות של הילדים, ובמקום לצעוק על הילדים הוצאתי קצת קיטור כאן, לא עדיף??:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1680944:
עלה תלוש? ברצינות?

וגם- לא ידעתי שרבים מכירים כאן את MEND, אני משתמשת ב"ניק" כדי לברוח מהרושם שעושים על ה"רבים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה