כללי איור ויקטורי של אביזרי בית

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי יש למשהו איור ויקטורי של אביזרי בית כמו עציצים, קנדלברות, מגשים, מנורות וכד'
תודה

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד? אפילו משהו פשוט
סליחה על ההקפצה

• הוסף לסימניות
לא יודעת עד כמה זה יעזור, אבל העליתי.
נ.ב. לא היה לי כח לסנן יותר מדי, לכן מחקתי רק קצת.

קבצים מצורפים

• וקטורים.rar
    KB 1,006.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אלף מאתים שמונים-כלי בית

1,280 תמונות יספיק לך?

קבצים מצורפים

• כלי בית.rar
    8.8 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אלף שלוש מאות ותשע-כלי מטבח

ואם עדין לא מספיק אז הנה עוד
1,309 כלי מטבח

קבצים מצורפים

• כלי מטבח.rar
    8.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אבל אולי בכל זאת לא מספיק אז הנה עוד כמה מאות לסיום

קבצים מצורפים

• סלון ו.rar
    KB 939.4 · צפיות: 28
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אה
ולגבי זכויות יוצרים אני מתאר לעצמי שיש לזה איזשהו זכויות אבל לי לא ידוע בדיוק

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם.
זה עזר לי מאד.

• הוסף לסימניות
מה שנתנו פה זה ללא זכויות יוצרים נכון?

• הוסף לסימניות
במה שאני העליתי אפשר להשתמש חופשי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה