איור וקטורי במנגה?

• הוסף לסימניות
אני מבצעת עבודה ללקוח במנגה סטודיו.
בסופו של דבר הוא רוצה לקבל את זה וקטורי לחיתוך בפלוטר
הסגנון מאוד בסיס ווקטורי, קו שחור עבה ומילוי שטחים בצבע אחיד.
בעיקרון הייתי מייבאת לאילוסטרייטור ועושה עקיבה חיה- LIVE TRACE
אבל בעקיבה חיה באילוסטור הקוים משתנים...

אני לא מכירה את מנגה מספיק.
הבנתי שיש לה שכבה וקטורית
איך זה עובד? מציירים רגיל?
איך מייצאים אח"כ את הקובץ שיוכל להפתח בתוכנה וקטורית כמו אילוסטרייטור?

תודה רבה על כל פיסת מידע

• הוסף לסימניות
צרפתי לך צילום מסך איפה אפשר לפתוח שכבה וקטורית.
על השכבה הזאת את מציירת רגיל לגמרי, אך היא לא מקבלת את כל הפונקציות, כמו הדלי לדוגמא. אם את צריכה מילוי שטחים אפשר או למלא ידנית בציפורן (אפשר עם בחירה נח יותר) או עם ה lasso fill.
במעבר לתוכנה וקטורית זה אמור להישאר וקטורי.

קבצים מצורפים

• לכידה5.PNG
    KB 24.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה אבש על התגובה המהירה והמפורטת
ואיך מייצאים? לאיזה קובץ וקטורי?

• הוסף לסימניות
לגבי סוגי קבצים אני לא מאוד מתמצאת, קובץ פתוח אמור לעבור טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה