כללי איור וקטורי שקשור לפינת קריאה

• הוסף לסימניות
איור צבעוני, גם חיות / צומח וכו' עם ספר יוכל מאד לעזור לי (כמו תרנגולת קוראת...)
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני חסומה מנתיב ואין לי דרך לגשת לשם.
זו תמונה מסוימת או חיפוש?

• הוסף לסימניות
אפשר ללחוץ על הסיכת משרד שליד הפרצוף או למטה : ניהול קבצים מצורפים.
אשמח גם לראות...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• איביסי על ספר.zip
    1.9 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה. זה מצוין. יש למישהו תמונה וקטורית נוספת?

• הוסף לסימניות
הנה-

יש עוד...

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 318.7 · צפיות: 15
  • 2.png
    KB 918.3 · צפיות: 13
  • 3.png
    KB 394.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אין מילים!!!
יש ציור של חיות או צמחים קוראים (או שיראו קוראים, מספרים סיפור וכו' כמו החתולה שבצד רק עם עיניים פתוחות...) שאני יכולה לשים אותם ליד ספר? הלקוחה מעדיפה...

או שאולי חיות וקטוריות לבד יעזרו לי גם? יש למישהו?
תודה רבה רבה!!!:)

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• A-015.ai
    KB 1,005.3 · צפיות: 19
  • A-015.jpg
    KB 107.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בבקשה-

קבצים מצורפים

• קריאה.rar
    8.5 MB · צפיות: 17
  • 31d06154d423.jpg
    KB 845.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• חיות.rar
    5.3 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה על ההענות המהירה והנדיבה!!!

• הוסף לסימניות
מצאתי עוד אחת-

קבצים מצורפים

• da838192c294.jpg
    KB 619.7 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה