שיתוף איור חדש- מרי פופינס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נורמלי!!!!!!!!!!
אני מביטה ולא מצליחה להתנתק!!!!
איפה אפשרלראות ציורים קודמים?
עיקרונית לא אוהבת אותה סתם איזו אשה מתנסה וטירנית:)))

• הוסף לסימניות
אוי.
כמה יפה. ראליסטי אבל לא מידי. חינני. מבחינתי זה פשוט מודל. (חוץ מהפרווה- 27 שעות? רק את מסוגלת!!)
איפה עצים עם פריחה סגלגלה?
תודה רבה דבורה!

• הוסף לסימניות
אוי.
כמה יפה. ראליסטי אבל לא מידי. חינני. מבחינתי זה פשוט מודל. (חוץ מהפרווה- 27 שעות? רק את מסוגלת!!)
איפה עצים עם פריחה סגלגלה?
תודה רבה דבורה!
יהיה גם עצי דובדבן פורחים. המשך יבוא...

• הוסף לסימניות
בא לי לצרוח מרוב שזה מדהים...
יש לי כאב לב פיזי.
את מדהימה-מדהימה-מדהימה!!!!

• הוסף לסימניות
חבל שקראתי את כל התגובות..לקחו לי את כל המילים!
רק אומר שזה הביא לי חולשה..הזווית, התנועה, האפיון החזק, הצביעה, סגנון מעניין שלקוח מאיזה סרט אנימציה......
חתיכת השראה

• הוסף לסימניות
הכל ידני!!!!!!!!
המון זמן- כ27 שעות עבודה- ספרתי. :)
אההה--------- אני בשוק אני בקושי מצליחה לשבת על ציור שעתיים !!!
אני רואה שבנוסף לזה שאת ציירת אלופה (ומעוררת קינאה :p )יש לך גם סבלנות בלתי מוסברת (שגם זה מעורר את קינאתי כרגע :mad::p:p )
כן כן ... אני יודעת שאסור לקנא ... :rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
יפה בצורה מוחלטת. בגלל דברים כאלה אנשים מתאבססים לאיור.

• הוסף לסימניות
ווווואו משהו שלא רואים!!!!!!!!!!!!!מיוחד! באמת אי אפשר להפסיק להסתכל!!!

• הוסף לסימניות
זה בול הסגנון שלי!
ככה אני רוצה לראות את עצמי מצייר, וזה יקרה!
בעוד 7425 שנה בערך....

חחחה, לא נכון, אני לא כל כך זקנה. 7425שנה!!!!
אם רוצים הכל אפשרי תוך רק.... 30 שנה של עבודה מתמידה.

• הוסף לסימניות
ווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
זה פשוט מקסים ומעורר נוסטלגיה
פשוט אהבתי הכל!

• הוסף לסימניות
Wow!!!
לגמרי ברמה בינלאומית!
וזה:
מצד אחד נורא מרונדר, מצד שני נשאר ציורי ולא הופך לריאליסטי כבד
בדיוק מה שכל כך קסום בציור הזה! פשוט מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה