איור יודאיקה

• הוסף לסימניות
Screenshot_2019-04-15-01-18-43-727_com.whatsapp.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-04-15-01-18-43-727_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2019-04-15-01-18-43-727_com.whatsapp.jpg
    KB 486.6 · צפיות: 89
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה,
בקיץ הקרוב הקורס מתקיים בסטודיו בביתר
לגבי ההמשך אשמח לעדכן

• הוסף לסימניות
יש לי קרובה שלמדה יודאייקה בבית המורה של שרנסקי, בבני ברק, אצל האומנית לאה כהן ארזי.

• הוסף לסימניות
יש לי קרובה שלמדה יודאייקה בבית המורה של שרנסקי, בבני ברק, אצל האומנית לאה כהן ארזי.
מכירה את לאה כהן ארזי באופן אישי,
אומנית אמיתית.
אכן, יש לה קורסים בבית המורה אבל נראה לי שאם מתגבשת קבוצה היא תסכים לפתוח קורסים נוספים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

ואווו!!!

איזה פרסומת אלופה!

לא מבינה כלום ביודאיקה ועשית לי חשק לבוא ללמוד :)

• הוסף לסימניות
כבר מזמן רציתי ללמוד איור על קלף.
בעלי סופר ולפעמים ממש מדגדג לי באצבעות גם לשרטט וליצור על קלף....
אז @להיות בשמחה אם את שומעת על קורס מקצועי לאיור על קלף. אשמח לעדכון.(באזור בני ברק)

• הוסף לסימניות
יש קורס מוצלח של יודאיקה בבית ספר לאמנות בבית שמש- סטארט.

• הוסף לסימניות
@יודאיקה1 מתי מתחיל הקורס בביתר? איזה יום? /שעות?
ייתכן שיש לי דרך להגע לביתר.
אמשח לפרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה