איור- ילד הולך לתלמוד תורה!

• הוסף לסימניות
הסקיצה, והגרסה הגמורה.
בהקשר לכל השיחות שהיו לנו בעבר על סגנונות מתאימים\לא מתאימים וכו',
אשמח לשמוע חוות דעת על הסגנון הזה היותר נקי/מסחרי.

צפה בקובץ המצורף 247769
------------------
שאול יצחק לוין
077-7677024
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
------------------

צפה בקובץ המצורף 247741
וגם, בהזדמנות זאת הריני מודיע חגיגית שעשיתי לי אתר, ואשמח לשמוע חו"ד, וגם אשמח לשמוע ממכם אם הוא עדיין חסום לבעלי החסימות למיניהם- http://shaullevine2.wix.com/myart

• הוסף לסימניות
מעורר השראה כתמיד
אבל לצערי באתר מופיע דף לבן בלבד

• הוסף לסימניות
אהבתי!
קווים נקיים מתמיד...

בקטנה- הכתפייה השמאלית של התיק צריכה להתחיל יותר נמוך- כמו בסקיצה, כך הוא נראה רחוק מדי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;1707219:
בקטנה- הכתפייה השמאלית של התיק צריכה להתחיל יותר נמוך- כמו בסקיצה, כך הוא נראה רחוק מדי...

לא הבנתי,
ואם התכוונת לכתפייה השמאלית שלו- אז זה בכוונה, הוא משחק ומרים את זה עם היד.
מה שכן, נראה ששכחתי להמשיך לו את הכתף שם, אולי זה מה שמפריע.
זה יהיה סיפור שלם להוסיף את זה עכשיו, יא חביבי, תמיד חייב להיות איזה מים אחרונים..

תוספת מאוחרת בעריכה: זהו תקנתי, ועדכנתי את המקורי לעיל.

• הוסף לסימניות
יפיפה ומיוחד כמו תמיד!
בקטנה- זה קצת נראה כאילו אין לו כתף ימין...

• הוסף לסימניות
היה נראה לי שחסר לו חלק מהכתף.
אבל הציור ווואוו

• הוסף לסימניות
אולי כך...
הכתף שלו נפלה..

חחח
התלהבתי על הציור!

קבצים מצורפים

• gg.jpg
    KB 123.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;1707254:
היה נראה לי שחסר לו חלק מהכתף.
אבל הציור ווואוו

זהו תיקנתי.
עדכנתי את המקורי.

• הוסף לסימניות
איזו חיות וחינניות באיור אחד פשוט

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
דמות חביבה ומשובבת לב.
אכן ילד ההולך לת"ת אופיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1707176:
וגם, בהזדמנות זאת הריני מודיע חגיגית שעשיתי לי אתר, ואשמח לשמוע חו"ד, וגם אשמח לשמוע ממכם אם הוא עדיין חסום לבעלי החסימות למיניהם- http://shaullevine2.wix.com/myart

אצלי פתוחה באתרוג.
אתר יפיפה! מסודר, נקי ומושך את העין!
מאוהבת בסגנון הזה!!

אני חושבת שהתמונות עוברות מידי מהר, גם בסקיצות וגם בתיק עבודות. ואם אני מגדילה תמונה התמונות בורחות לי למטה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחשוב טוב;1707419:
אצלי פתוחה באתרוג.
אתר יפיפה! מסודר, נקי ומושך את העין!
מאוהבת בסגנון הזה!!
אני חושבת שהתמונות עוברות מידי מהר, גם בסקיצות וגם בתיק עבודות. ואם אני מגדילה תמונה התמונות בורחות לי למטה..
תודה, זה פעם ראשונה שאני מעצב אתר.
ותודה על ההערות,
תקנתי עכשיו שיעבור כפול זמן לעבור בתיק עבודות, אבל בסקיצות אני אוהב שזה עובר מהר.
ולגבי מה שנחתך למטה, זה כי התאמתי את האתר לרזולוציה של 1920x1080p כי חשבתי שזה מה שיש לרוב האנשים, אם אראה שלרוב יש יותר קטן אז אקטין את האתר.

• הוסף לסימניות
ציור מדהים ושובבי

הערה קטנטונת
חסר איזה הצללה בכתפיה הימנית שתחבר אותו יותר לתיק ובכלל בין הגב לתק ניתן גם להצליל קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1707428:
תודה, זה פעם ראשונה שאני מעצב אתר.
ותודה על ההערות,
תקנתי עכשיו שיעבור כפול זמן לעבור בתיק עבודות, אבל בסקיצות אני אוהב שזה עובר מהר.
ולגבי מה שנחתך למטה, זה כי התאמתי את האתר לרזולוציה של 1920x1080p כי חשבתי שזה מה שיש לרוב האנשים, אם אראה שלרוב יש יותר קטן אז אקטין את האתר.

מעולה שזה עובר יותר לאט, אפשר כככה להתעמק,מקסימום מי שרוצה יותר מהר מעביר לבד.
ולא התכוונתי שהתמונה נחתכת.. יש לי מסך ענק. התכוונתי שגם אם אני מגדילה תמונה בתיק עבודות התמונות האחרות ממשיכות לעבור מהר מתחת ולא מחכות... אבל עכשיו שהאטת אז יותר טוב.

ואם אפשר עוד הערה - לדעתי לוקח מידי הרבה זמן עד שהטקסט של התגיות למעלה (דף הבית תיק עבודות וכו) עולה.

ושוב, אוהבת את הציורים האומנותיים האלו!!

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחשוב טוב;1707442:
ואם אפשר עוד הערה - לדעתי לוקח מידי הרבה זמן עד שהטקסט של התגיות למעלה (דף הבית תיק עבודות וכו) עולה.
בהצלחה

תודה ואת צודקת, תקנתי עכשיו גם את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה