איור כמעט ראשון - מנגה

• הוסף לסימניות
זה לא ממש איור ראשון - כי היה איור לפניו שפשוט העתקתי מאחד הציורים להשראה שהועלו כאן - רק כדי להתחיל להבין איך התכנה והלוח וכל זה עובדים...
בכל אופן - אשמח לחו"ד, ובעיקר להערות ועצות לצביעה -
איך יוצרים מראה יותר חלק ופלסטיקי? זה עניין של תכנה וטכניקה, או פשוט מיומנות וכשרון??
ואיך מוסיפים מברשות (אני משתמשת במנגה 4)? אין לי מושג בדברים האלה... אני רוצה להגיע למראה של צבעי פסטל - יש אפשרות בתכנה הזאת?
ועוד שאלה - אם אבדתי את לחץ העט בעפרון של מנגה, איך מחזירים אותו?

תודה מראש לכל העונים!

קבצים מצורפים

• page.jpg
    KB 408.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
וואו, רחל!!!
ברוכה הבאה!
הציור... אין מילים, מיוחד מאד!
ממש אהבתי.. אין לי זמן לענות לכל השאלות כרגע,
אבל שלא תעזי להפוך את זה לפלסטיקי.
פלסטיקים יש מספיק וזה כל כך מיוחד.. משהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1746257:
וואו, רחל!!!
ברוכה הבאה!
הציור... אין מילים, מיוחד מאד!
ממש אהבתי.. אין לי זמן לענות לכל השאלות כרגע,
אבל שלא תעזי להפוך את זה לפלסטיקי.
פלסטיקים יש מספיק וזה כל כך מיוחד.. משהו!
מה שרציתי לומר..

• הוסף לסימניות
מבט מתוק של ילד חביב ועדין.
ציור יפה מאד !!
במקום להפוך אותו לפלסטיק שאינו שווה כלום - ביכולתך להפוך אותו לזהב ששווה - זהב !!

עלי והצליחי.

ברוכים הבאים על הצטרפותך לקהיליית ה... (אולי מאיירים?).
[פשוט לא כתוב כלום בניק שעל יד שמך].

• הוסף לסימניות
תודה על כל הפירגונים...
כן, חשבתי שאם אני אשאל איך יוצרים מראה פלסטיקי כל האומנים כאן יעקמו את האף... אבל זה לא שאני רוצה ליצור לו מראה פלסטיקי, חס ושלום, מי העלה רעיון כזה. אני רק לא אוהבת בעיקרון שיש דברים שאני לא יודעת לעשות...:)
בכל אופן, ברוכים הנמצאים, ולמי ששאל, ניסיתי להגדיר 'ציור וצביעה' ולא הלך לי... יקח זמן עד שאני אלמד איך מתעסקים כאן עם הכל..

• הוסף לסימניות
את מוגדרת 'איור וצביעה'.
ציור פלסטיקי - זה הכי קל...
פשוט עושים קונטור, קווים חלקים (ועדיף מיושרים אוטומטית), צבעים אטומים, אור וצל עם מברשת בסיסית עגולה בעלת שקיפות וקצוות מטושטשים. זה הכל.
אבל זה לא משהו שממש צריך 'לדעת' לעשות... זה בדרך כלל הצורה שבה מתחילים,
אם התחלת גבוה יותר - למה שתנסי לרדת?... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1746898:
ציור פלסטיקי - זה הכי קל...
פשוט עושים קונטור, קווים חלקים (ועדיף מיושרים אוטומטית), צבעים אטומים, אור וצל עם מברשת בסיסית עגולה בעלת שקיפות וקצוות מטושטשים. זה הכל.
אבל זה לא משהו שממש צריך 'לדעת' לעשות... זה בדרך כלל הצורה שבה מתחילים,
אם התחלת גבוה יותר - למה שתנסי לרדת?... :)

טוב, רוב המילים שכתבת כאן הם סינית בשבילי... אין לי את הבסיס, זה העניין בדיוק. אף פעם לא למדתי לעבוד עם מחשב. לכן הפורום כאן מדהים בשבילי:)
מה זה קונטור? איך עושים קווים חלקים (לאו דווקא ישרים)? ואיפה במנגה יש מברשת עם קצוות מטושטשים? שעות ניסיתי לחפש...
כן, אני יודעת שא"א לענות על כל השאלות בבת אחת, זה רק כדי להבהיר את המצב...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה