איור לדיסק

• הוסף לסימניות
איור לכריכה של דיסק שעשיתי לפני בערך 12 שנה, נעשה בפיינטר 6.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צפה בקובץ המצורף 266150
(חידה- נראה מי מפענח הכי מהר של מי הצל שמאחורה)

• הוסף לסימניות
וואו, איזה ציור מיוחד... מלא עומק!!
לדעתי כדאי לחתוך את השחור מימין, בגלל שבמציאות זה מקופל - וכאן זה מאפיל על הציור, מקשה לראות את העוצמה שלו.
(הבחנתי בכל התחושות והפרטים רק כשהגדלתי את צד שמאל בלבד.)

• הוסף לסימניות
של איזה ענק מאחור, נתמך במקל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1870354:
של איזה ענק מאחור, נתמך במקל..

כן יופי, מי זה הענק אבל.
(רמז עבה- המקל הזה נקרא גם מטה.)
(הרעיון אגב לא היה שלי אלא של הזמר)

• הוסף לסימניות
הצל זה אבא שלו
זה לא מהמשל על העקבות בחול?...
או שסתם נסחפתי....:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1870381:
זה משה רבנו? (בצל)

אכן.
הרעיון בגדול היה שמשה רבנו מלווה את האדם ועוזר לו לצאת מהמדבר ולהגיע לגאולה הפרטית שלו,
(כנ"ל זה היה הרעיון של הזמר . )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1870332:
לדעתי כדאי לחתוך את השחור מימין, בגלל שבמציאות זה מקופל - וכאן זה מאפיל על הציור, מקשה לראות את העוצמה שלו.
(הבחנתי בכל התחושות והפרטים רק כשהגדלתי את צד שמאל בלבד.)

תזכי למיץ, תקנתי.

• הוסף לסימניות
ואני באתי להגיד דמבלדור חחח

• הוסף לסימניות
בתור דמותו של משה רבינו הייתי מורידה את הכובע ומחליפה בטלית או כיסוי ראש קצת בסגנון קצת יותר עתיק. מישהו מסכים איתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1870438:
בתור דמותו של משה רבינו הייתי מורידה את הכובע ומחליפה בטלית או כיסוי ראש קצת בסגנון קצת יותר עתיק. מישהו מסכים איתי?

צודקת.
אבל המגבעת זה היה קריצה לעניין המובא בספרים שבכל דור יש צדיק שהוא בבחינת משה רבנו.

• הוסף לסימניות
אתה הולך להעלות לכאן גם את השירים עצמם?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1870408:
ואני באתי להגיד דמבלדור חחח

ואני גנדלף :)

אגב, הצל של האיש היה צריך לפנות לצד השני לא?
אם התאורה באה מימין למטה.
(טוב... זה ציור ישן.... מה אני מעירה בכלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה