איור לדיסק

• הוסף לסימניות
מה, עושה סדר במחשב?!...

והציור מרשים מאוד!
אהבתי את השמיים והזרימה של הגלים בחול.

שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1870589:
מה, עושה סדר במחשב?!...

והציור מרשים מאוד!
אהבתי את השמיים והזרימה של הגלים בחול.

שבוע טוב!

:)
נתתי הרדיסק ישן לטכנאי שיחלץ משם מה שהיה שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1870712:
:)
נתתי הרדיסק ישן לטכנאי שיחלץ משם מה שהיה שם

בטח זה סופר מרתק!
זה כיף להיזכר במה שהיינו ועשינו ופעלנו פעם. ונותן לנו מימד להיכן אנחנו היום וכמה התקדמנו...
אני מתארת לעצמי שאם הייתי מוצאת פתאום מאגר שכוח של יצירות שלי מלפני שנה-שנתיים-שלוש, הייתי משמיע יאווהווו עם כל גל זיכרונות שמתפרצים מכל זוית בציורים---
ועוד מלפני 12 שנה,
בכלל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1870770:
בטח זה סופר מרתק!
זה כיף להיזכר במה שהיינו ועשינו ופעלנו פעם. ונותן לנו מימד להיכן אנחנו היום וכמה התקדמנו...
אני מתארת לעצמי שאם הייתי מוצאת פתאום מאגר שכוח של יצירות שלי מלפני שנה-שנתיים-שלוש, הייתי משמיע יאווהווו עם כל גל זיכרונות שמתפרצים מכל זוית בציורים---
ועוד מלפני 12 שנה,
בכלל!

ובפרט שיש שם ציורים שעשיתי לפני שבכלל נולדת.., בכלל!
( :) )

• הוסף לסימניות
מיוחד! המטה הזה שמימין "מכניס" אותי לציור כאילו אני מתחבאת במעיל/גלימה של משה, מין ליווי פרטי כזה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1870821:
ובפרט שיש שם ציורים שעשיתי לפני שבכלל נולדת.., בכלל!
( :) )
אופס!
לא אמרתי כלום
בכלל
:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה