יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
אז מה כן?נכתב ע"י מוריהלי;1377369:הוא דווקא לא נראה כל כך נח...
זאת מחמאה בשבילי...נכתב ע"י רחלים;1377492:הרקע של הסברס- מהמם.
הנער גם חמוד מאד (אם זה מחמאה בשבילך...)
השפתיים שלו נראות לא קשורות לפרצוף, הן דומות לשפתיים של אפריקאים.
התנוחה שלו נראית יותר זחוחה, נהנה ממשהו, פחות נח.
נכתב ע"י קקטוס;1377503:זאת מחמאה בשבילי...
לגבי השפתיים זה נראה לי בגלל הרואקוטן... (לפעמים רואים נערים עם שפתיים כאלה נפוחות, לא?)
נכתב ע"י תס;1377509:אם הוא לוקח רקוטאן -
אז איפה כל החצ'קונים???
![]()
זה עובד...נכתב ע"י תס;1377509:אם הוא לוקח רקוטאן -
אז איפה כל החצ'קונים???
![]()
צודק, פיספסתי.נכתב ע"י yaakovh;1377579:נראה בחור שובב. נוער הגבעות סטייל.
מה קורה לו באוזן?
אני עונה לך ולעוד שהעירונכתב ע"י ort;1378106:יפה מאוד, קקטוס!
מביע המון. לגבי הצביעה של הפנים- הוא נראה "דרוך"... אולי ההצללות "מותחות" את הפנים שלו.
אהבתי את הצבעים. את הקומפוזיציה.
שאפו!
איזה יופי לראות בכל פעם עוד קפיצה יפה קדימה![]()
נכתב ע"י קקטוס;1378122:אני עונה לך ולעוד שהעירו
הוא "מצולם" כשהוא מתחיל את המנוחה
השרירים עדיין קשוחים ומתוחים
הסיגריה חדשה לגמרי.
כשהוא יסיים את המנוחה שלו, הוא ייראה הרבה יותר נינוח.
אני אענה ותלמדי מזה על הכל (אלא אם כן ציינתי אחרת)נכתב ע"י רחלים;1378169:שאלה שאלתית ורצינית:
אתה מתכנן את זה מלכתחילה או ממציא תוך כדי?
(ערך רקוטן/ דריכות המנוחה)
ולא, לא ראיתי מעולם מישהו עם רקוטן ששפתיו התנפחו והתרחבו כך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים