איור למשפט: "נחמן שאהב לנוח"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1378195:
אני אענה ותלמדי מזה על הכל (אלא אם כן ציינתי אחרת)

אני לא חושב על כלום כשאני מצייר (להנאתי)
אני סקרן בדיוק כמוך מה יצא בסוף, ולמה זה יצא כך.
ההסברים הם תוספת לציור, והם נותנים לי אפשרות טובה יותר להבין את היצירה. (אני חושב שאת היצירה הזאת כבר הבנתי פחות או יותר)

יפהה.. אהבתי את הגישה.
זה אמנות.

• הוסף לסימניות
נחמן ביקש לישב בשלווה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1378195:
אני אענה ותלמדי מזה על הכל (אלא אם כן ציינתי אחרת)

אני לא חושב על כלום כשאני מצייר (להנאתי)
אני סקרן בדיוק כמוך מה יצא בסוף, ולמה זה יצא כך.
ההסברים הם תוספת לציור, והם נותנים לי אפשרות טובה יותר להבין את היצירה. (אני חושב שאת היצירה הזאת כבר הבנתי פחות או יותר)

פששש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האשכול חמוד

על הציור אפשר להסתכל המון
נראה לי שהעיניים שלו נמשכות לתמונת הפרופיל שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1379273:
האשכול חמוד

על הציור אפשר להסתכל המון
נראה לי שהעיניים שלו נמשכות לתמונת הפרופיל שלך...
לא נראה לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה