כללי איור לסוכות..בשיטה החדשה

• הוסף לסימניות
תהנו....הכל עשוי בפוטושופ מההתחלה עד הסוף

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעלות את האיור

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 605.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לא יאומן, פשוט יפיפה, הרעיון החשיבה הביצוע והצלליות.
אבל כמו יהודי רגיל חייבים להעיר. א.נעל ימין נראת שמאלית. ב. מרוב שעשית אותו מכוין בתפילה עשית אותו כמעט עיור.

• הוסף לסימניות
צודק

• הוסף לסימניות
חחח וואי איזה יפה!!

מדהים אני לא מפסיקה להסתכל ולהנות!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה. אכן נעל ימין נראית שמאלית, ושכחת את הציצית אבל חוץ מזה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
מדהים
מצטרפת להערה על הנעל
למרות שמעצמי לא שמתי לב.

אפשר לדעת איך עשית את הקרניים? (ריכוך של בחירה ומילוי לבן או משהו אחר?)

• הוסף לסימניות
באופן כללי עבודה ממש יפה,
מקווה שזה בסדר שיש לי כמה הערות (הארות)
הרמה של העבודה לא אחידה, האזור של הפנים והטלית, 4 מינים, ממש מושקע. המעיל נראה ברמה אחרת לגמרי, הרבה פחות מפורט, והקו מתאר העבה שלו, למטה, ממש קפץ לי לעין.
הנעלים - נראה שזה כל אחת מזוג אחר...
ובטלית יש חלק קצת מוזר, שהטלית לא ממשיכה מהכתף בצורה הגיונית (בכתף שמאל שלו)

(אולי אני מדי מדקדקת בפרטים, אז סליחה מראש...)
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
הקווים בצד ימין של הטלית הם לרוחב ובצד שמאל לאורך וסוג שונה לגמרי...
העיניים מצוירות מנקודת מבט נמוכה והפה ממבט מלמעלה...
האיור מרשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה