איור לעבודה בהיסטוריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1775097:
מה כוונתך "אני לא משקיעה לעצמי" בהקשר הזה?

אני עדיין בסמינר.

ולפני הגשת עבודות 'עושה טובות' לכל החברות ובסוף לא מספיקה לעשות לעצמי משהו רציני.:eek:
אז תמיד אני אומרת- חבל שלי אין את עצמי בדמות אחרת קרובה כדי שאוכל ליהנות כמו הקרובים אלי מהכישרון שלי (מפולסף---)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1775125:
אני עדיין בסמינר.

ולפני הגשת עבודות 'עושה טובות' לכל החברות ובסוף לא מספיקה לעשות לעצמי משהו רציני.:eek:
אז תמיד אני אומרת- חבל שלי אין את עצמי בדמות אחרת קרובה כדי שאוכל ליהנות כמו הקרובים אלי מהכישרון שלי (מפולסף---)

לא סתם שאלתי את זה,באמת זה שהציור צויר לביתי לא יגרום לו להיות מושקע יותר או פחות היא ביקשה את זה ובשבילי זאת הייתה "סיבה למסיבה" בעצם כל הציורים הם לעצמי מה לי לקוח,מה לי בת העיקר זה הסיבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1775186:
לא סתם שאלתי את זה,באמת זה שהציור צויר לביתי לא יגרום לו להיות מושקע יותר או פחות היא ביקשה את זה ובשבילי זאת הייתה "סיבה למסיבה" בעצם כל הציורים הם לעצמי מה לי לקוח,מה לי בת העיקר זה הסיבה...

נכון.
עכשיו כשאני חושבת על זה- ברור שכל ציור הוא בסופו של דבר היצירה שלי שמקדמת אותי. ולא את אף אחד אחר.
וכשעושים את זה למישהו אחר- לקוח או קרוב, אז גם משקיעים יותר. מנסים ומתרגלים ויש גם איזשהי סיבה מדרבנת ברקע- כי לפעמים כשאין סיבה או דד ליין הציור יכול להיתקע באותה הנקודה זמן רב...
נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1775206:
נכון.
עכשיו כשאני חושבת על זה- ברור שכל ציור הוא בסופו של דבר היצירה שלי שמקדמת אותי. ולא את אף אחד אחר.
וכשעושים את זה למישהו אחר- לקוח או קרוב, אז גם משקיעים יותר. מנסים ומתרגלים ויש גם איזשהי סיבה מדרבנת ברקע- כי לפעמים כשאין סיבה או דד ליין הציור יכול להיתקע באותה הנקודה זמן רב...
נכון.

נכון מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה