איור לעיתון, מן הרפתקאה בחלל כזאת. פרק ה

• הוסף לסימניות
בסיפור שם, הוא כלא אותם בחדר הזה , ובשביל למשוך אותו לתוך החדר, אז השמן נעמד על הראש, והנער התחיל לצעוק בקולי קולות. וכשהיצור שכלא אותם נכנס לראות מה קורה אז הנער אמר לו לא יודע, הוא עומד ככה על הראש וכו', ואז הוא נכנס עוד יותר לראות מה זה, והנערה קופצת ממאחורה ו... זבנג עם המחבת. זה לא ספור שאני כתבתי :) זה בעיתון של כיפות סרוגות

צפה בקובץ המצורף 210268

צפה בקובץ המצורף 210298
וזאת הסקיצה
צפה בקובץ המצורף 210269
שאול יצחק לוין
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומעורר ענין וסקרנות
הצללים המוטרפים הללו, מדליקים.
אני ממליץ לך להקטין מעט את התמונה, היא קצת גדולה מדי.

• הוסף לסימניות
מסכן השבוי... איך הדם ירד לו לראש.!
יופי של ציור וקומפוזיציה!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1390023:

בסיפור שם, הוא כלא אותם בחדר הזה , ובשביל למשוך אותו לתוך החדר, אז השמן נעמד על הראש, והנער התחיל לצעוק בקולי קולות. וכשהיצור שכלא אותם נכנס לראות מה קורה אז הנער אמר לו לא יודע, הוא עומד ככה על הראש וכו', ואז הוא נכנס עוד יותר לראות מה זה, והנערה קופצת ממאחורה ו... זבנג עם המחבת. זה לא ספור שאני כתבתי :) זה בעיתון של כיפות סרוגות

• הוסף לסימניות
נראה מעניין! צביעה ממש יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1390051:
זהו, עכשיו הבנתי ...(:

• הוסף לסימניות
רמת ליגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1390147:
זהו, עכשיו הבנתי ...(:

נכתב ע"י סא;1390023:
יופי של ציור וקומפוזיציה! (הבנתי שכנראה הבנת שהשמן תלוי הפוך מהתקרה) וכו' וכו' הוא עומד על הידיים וכו'..
זהו, עכשיו הבנתי ...(:

תראי כמה לפעמים חשוב להשתמש בפורומים בשביל חוות דעת,
עד שלא אמרת לי שמסכן שהוא תלוי, לא שמתי לב שיש פה בעייה בפרספקטיבה,
אחרי שאמרת חזרתי והסתכלתי להבין איך יצא שהוא נראה תלוי, והבנתי שאת צודקת. העין מחשבנת את הרגלים של הבחור שעומד, והם מגיעות לרצפה לפני שהידיים של השמן מגיעות, סימן- שהוא תלוי!
כבר אי אפשר לתקן את זה, זה כבר מדי גמור, אבל עשיתי מה שאפשר וקיצצתי את התמונה מלמטה, זה קצת עוזר שעכשיו יותר קשה לעין לחשבן את המרחקים.
*מצרף את התמונה הקצוצה*

צפה בקובץ המצורף 210385

יישר כח!

נ.ב- הרבה פעמים אני רואה, שבשעת ואפילו יום-יומיים אחרי שגומרים את הציור, עדיין קשה "לראות" אותו איך הוא נראה באמת, (כנראה מרוב שהאדם שמצייר אותו שקוע בו? אולי. מעניין לעמוד על הסיבה למה זה ככה)
לכן באמת כדאי להראות למישהו מבחוץ והוא מייד יכול לעלות על הבעיות.

עכשיו אני נזכר, ששמעתי, שיש כאלה שכדי לפתור את הבעיה הזאת, הם הופכים את כל הציור משמאל לימין כל כמה זמן (מה שנקרא בפוטושופ Flip Canvas Horizontally), שאז פתאום רואים את הציור בהתחדשות ושמים לב לבעיות.
אולי באמת כדאי לאמץ את המנהג הזה.

נ.ב מספר 2 - במחשבה נוספת, הקיצוץ משתלם, או שהוא מדי הרס את הקומפוזיציה של מקודם? :) עכשיו צריך לחכות עוד יומיים עד שאפשר יהיה לראות פה משהו ברור.. :)

נ.ב מספר 3- אם זה מעניין מישהו,
עכשיו חשבתי על רעיון נוסף. אפשר להעבות את הידיים של השמן ולשנות קצת את הזווית שלהם, שייראה כאילו הם יותר גדולות וארוכות וממילא הם גם יותר קרובות להגיע לרצפה. עדיין לא מושלם, אבל זה מה יש אם לא מזהים את הבעיות עוד ברמת הסקיצה:
צפה בקובץ המצורף 210391

• הוסף לסימניות
הענין שחשבתי שהוא תלוי היה בצורת מתיחת הבגד שלו. איכשהו כשמישהו עומד זה "נופל" אחרת כלפי מטה[ במיוחד שהוא שמן] כשהוא תלוי יש יותר משיכה מלמעלה.
הצבעוניות מוסיפה לפרספקטיבה האוירית מאד.
[אם זה היה ציור לספר היתי מצפה שהאמיצה בבוידם תהיה יותר דרוכה, אבל נו..]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה