איור לפרסומת- צריכה את עזרתכם!

• הוסף לסימניות
האיור עבור פרסומת למדריכת הכנה ללידה בשיטה השויצרית.
כמה שאלות דחופות לי אליכם, אשמח אם תוכלו להתייחס לכולן!
א. מה דעתכם על האיור בכללי?
ב. הכי חשוב- האם מובן לכם מה האיור בא להביע?
ג. האם סגנון המכוניות תואם את סגנון הרקע והבתים? ואם לא- איך מציירים מכונית שתתאים בסגנון?
אשמח מאד לכל סיוע!

קבצים מצורפים

• pirsomet.jpg
    KB 124.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חמוד. נהניתי מאוד מהרעיון.
אף על פי שלא נראה לי שבלי ההסברים +ידע כללי שלי הייתי מבינה...:)

• הוסף לסימניות
האיור חמוד וקליל, המכוניות מאד מתאימות לסגנון.
אבל... לא הבנתי את הרעיון :confused:!

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין "השיטה השוויצרית"...
הייתי הולכת על סגנון פסטורלי יותר. משהו כמו הלוגו העסקי שלך.
משהו נעים לעין. משדר רוגע.

• הוסף לסימניות
מהבית השוויצרי נוסעים לבית חולים בצלילי זמר.....

• הוסף לסימניות
את הצביעה אני אעשה פסטורלית כך שזה יתן את האוירה.
האיור הזה הוא בקשת הלקוחה, לא המצאה שלי.
אני רואה שלא כולם הבינו.
יש עוד מישהו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;709007:
חמוד. נהניתי מאוד מהרעיון.
אף על פי שלא נראה לי שבלי ההסברים +ידע כללי שלי הייתי מבינה...:)

לא נתתי שום הסברים.
מה הבנת?

• הוסף לסימניות
מה הייתי צריכה להבין???

• הוסף לסימניות
כל הרכבים היוצאים מהבית השוויצרי לכיוון בית החולים - בוקעים מהם קולות שירה וזמרה,
שני הרכבים שבאים משבילים אחרים מעלים סימני שאלה - איך אפשר לזמר בדרך ללידה?
כלומר - בואו ללמוד את השיטה השוויצרית, שתאפשר לכן לשיר בדרך ללידה.
(???)
אבל -
הציור לא מספיק ברור...
המסר צריך להיות הרבה יותר מושחז, ושיובן ברגע הראשון.
דווקא אהבתי שזה, בניגוד לפרסומות אחרות - לא מראה רק דובונים ותינוקים מתוקים אלא משהו יותר חד ומרענן, ציני מעט ומדבר לאמא כאישה ולא רק כמאושרת לבונבון.
בהצלחה, דרושה עוד עבודה... הרעיון יפה מאד.

• הוסף לסימניות
הציור לא ברור מספיק, לא מסתדר הגיונית, לדעתי כמובן- יש לצייר כמה שבילים הפונים לבית חולים אחד בהם נוסעות מכוניות עם סימני שאלה ושביל מרכזי אחד היוצא מהבית השויצרי משם יוצאים בשירה. אם יש כמה בי"ח וכמה שבילים ולא ברור מה מתחיל איפה- זה מסבך...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה וההכונה- מאד הועיל! אעבוד על זה עוד ואעלה שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;709291:
כל הרכבים היוצאים מהבית השוויצרי לכיוון בית החולים - בוקעים מהם קולות שירה וזמרה,
שני הרכבים שבאים משבילים אחרים מעלים סימני שאלה - איך אפשר לזמר בדרך ללידה?
כלומר - בואו ללמוד את השיטה השוויצרית, שתאפשר לכן לשיר בדרך ללידה.
(???)
אבל -
הציור לא מספיק ברור...
המסר צריך להיות הרבה יותר מושחז, ושיובן ברגע הראשון.
דווקא אהבתי שזה, בניגוד לפרסומות אחרות - לא מראה רק דובונים ותינוקים מתוקים אלא משהו יותר חד ומרענן, ציני מעט ומדבר לאמא כאישה ולא רק כמאושרת לבונבון.
בהצלחה, דרושה עוד עבודה... הרעיון יפה מאד.
קוראת מחשבות :confused:

• הוסף לסימניות
קליל ונחמד.
נשמע מעניין...
משום מה ניראה לי האמבולנס מודבק לכביש, הבתים ניראים מדי בשפיץ ,"תורידי" אותם קצת.
או שאני כבר עייפה,אחרי קורס...

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה,לדעתי מה שגורם לבלגן-זה ריבוי המכוניות.
כך קשה יותר לעקוב "מה הולך פה"
אולי מספיק מכונית אחת עם סימני שאלה והשניה עם מוזיקה,אפשר גם שלוש,
והמסר יהיה יותר-"קצר וקולע"
אבל בקצב המתואר,נוסעות כל נשות ב"ב אחת אחרי השניה...
שירבו שמחות!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי הרעיון חמוד, אבל ממש ממש לא מובן, וגם נראה לי מדי מוקצן... לפעמים הקצנה זה טוב, אבל פה זה לא עושה הרגשה טובה, גם אני הולכת ללידות עם מישהי מס' 1 בשיטה השוויצרית, אבל משום מה לא נראה לי שיוצאים בצליל וזמר לבית החולים באמת יוצאים הרבה יותר רגועים. ונראה לי מה שיולדת צריכה שתומכת תשדר לה זה רוגע ולא שמחה וצהלה, כי את זה יהיה לה ברגע שהיא תקבל את התינוק לידיים, ולא בדרך לבית החולים.

• הוסף לסימניות
לא היה לי מובן בכלל בטרם פרטו,
גם לי נראה שיותר מתאים רוגע מאשר שירה - גם כך בטוח שיש תפילה ודאגה שהכל ילך כשורה.
השירה היא בדרך חזור בידיים מלאות ובריאות.

ענין זה כמובן הוא יותר עבור המסר הפרסומי שראוי היה לידון בפורום אחר,
האיור כשלעצמו מאד יפה.

• הוסף לסימניות
קהל היעד העיקרי הוא נשים צעירות לפני לידה ראשונה. אם אני הייתי רואה תמונה של אמבולנס בהריון הראשון הייתי הופכת את הדף. זו דעתי.
אבל אולי כמו שכתבת, הצביעה תתן את האוירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה