איור לפרסומת- צריכה את עזרתכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;710099:
קהל היעד העיקרי הוא נשים צעירות לפני לידה ראשונה. אם אני הייתי רואה תמונה של אמבולנס בהריון הראשון הייתי הופכת את הדף. זו דעתי.
אבל אולי כמו שכתבת, הצביעה תתן את האוירה.

מה זאת אומרת? אני לפני הלידה הראשונה חשבתי שחייבים ליסוע באמבולנס....
ועוד אמבולנס עם צלילי נגינה....
התוים אמורים לשדר רוגע, איך אפשר אחרת לשדר רוגע יוצא מהמכוניות?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;710830:
מה זאת אומרת? אני לפני הלידה הראשונה חשבתי שחייבים ליסוע באמבולנס....
ועוד אמבולנס עם צלילי נגינה....
התוים אמורים לשדר רוגע, איך אפשר אחרת לשדר רוגע יוצא מהמכוניות?!

שירה יותר מסמלת שמחה,
ואכן קשה לסמל רוגע יוצא ממכונית,
הווי אומר כל הפרסום הזה יש בו משהו מאולץ - לכן מומלץ למקד מה רוצים להביע ורק אחרי זה - איך להביע.

לדוגמא אם היא רוצה להביע רוגע, שתביע רוגע בלי לעומת ולא בתוך סיפור.
או אם היא רוצה דווקא לעומת, לא חייבים במכונית או בנמשל אחר סיפורי מידי.

• הוסף לסימניות
יפה שציירת את הדגל של שוויץ מקופל, ולא ציירת את הצלב בשלמות.
http://net-sah.org/he/node/2231
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה