שיתוף איור מטריףףףףף

• הוסף לסימניות
בתור אחת שאוהבת לאייר -רק שיש לי אוובר זמן
מטבע הדברים לא יוצא לי כל כך לעשות את זה.....
אז עכשיו אני מוציאה איור דיגיטלי שישבתי עליו רק בזמנים שהיו לי חורים....
לקח קצת זמן- אך היה שווה!!!!
תהנו...........!

איור דיגיטלי.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור אחת שאוהבת לאייר -רק שיש לי אוובר זמן
מטבע הדברים לא יוצא לי כל כך לעשות את זה.....
אז עכשיו אני מוציאה איור דיגיטלי שישבתי עליו רק בזמנים שהיו לי חורים....
לקח קצת זמן- אך היה שווה!!!!
תהנו...........!

צפה בקובץ המצורף 638367
את מוכשרת ברמות אמרו לך את זה ?

• הוסף לסימניות
למה נראה לך שבית של מכשפות זה אמיתי :p
ת'אמת צודק........
ת'כלס עיצוב בלי דמיון הוא לא עיצוב... "מעצב חייב לצאת מהכללים לדמיין ולעוף על מה שהוא עושה"
זאתי תאוריה שיש לי בתור מעצבת!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה דמיון!!! מדהים , אני מאוד אוהבת את הסגנון!

• הוסף לסימניות
יאללה הגיע הזמן שתקדישי לזה יותר זמן,
את תותחית!
חמודה.. תודה!!
איור דיגיטלי זה ההובי שלי..!
אבל בסופו של דבר אני עובדת בפרסום ומיתוג ואפיון אתרים...
מה שכן- כיף לנקות את הראש עם איור- במיוחד עם דברים בסגנון הזה.... שלוקחים המוווון זמן- ממליצה לקחת דברים כאלו בתור הרפיה ובזמני הפסקות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה