איור מלפני שנה

• הוסף לסימניות
ציור הראשון שעשיתי לפני כמעט שנה וחצי כשקניתי את הסינטיק,
זה היה השקעה של כמה ימים, נעשה בתוכנת פיינטר x3 ,
שמתי אותו אז בתיק עבודות, אבל משום מה אף פעם לא פרסמתי אותו בפורום:
צפה בקובץ המצורף 243363
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה ממש.

• הוסף לסימניות
ראיתי אותו בתיק העבודות והתפעמתי!
ציור אדיר
לא יאומן כמה מרחבים ואוירה יכולים להיות בדף אחד....

• הוסף לסימניות
מטורף!
יש בציור טכניקהיפיפיה וצביעה מאלפת
פשוט מדהים

• הוסף לסימניות
נראה לי שזו פעם ראשונה שאני חווה ממש את הסיטואציה המבעיתה הזו, מזוית אמיתית.
מפעים!!!

• הוסף לסימניות
מרהיב ומעורר השראה באופן נדיר
אחד הטובים!
בשבילי זה כבר לא חדש......
תיק העבודות שלכם משמש לי השראה מאז שגיליתי אותו

• הוסף לסימניות
דוד וגלית

ראיתי את הציור הזה בתיק העבודות ונהנתי עד מאד התרשמתי מרמת ציור וצביעה גבוהה.
פשוט...... אין מילים !!! מדהים !!

• הוסף לסימניות
למה חיכית????
ענק! גדול! מדהים! מקסים! ועוד כהנא וכהנא...

• הוסף לסימניות
מדהים!
מעט שונה מהסגנון המוכר שלך אבל מרשים ומיוחד כתמיד.

• הוסף לסימניות
אולי השאלה מיותרת אבל מאד מסקרן אותי. הידע שלך בציור הוא מלימוד עצמי לג-מ-ר-י? או שבכל זאת עברת בית ספר כלשהו - קשה להאמין שאפשר להגיע לרמה כזאת מלימוד עצמי.

ועוד שאלה קטנה:
בציור הספציפי הזה על איזה גודל דף עבדת ?האם הקווי מתאר הם סרוקים או גם ממוחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1669534:
אולי השאלה מיותרת אבל מאד מסקרן אותי. הידע שלך בציור הוא מלימוד עצמי לג-מ-ר-י? או שבכל זאת עברת בית ספר כלשהו - קשה להאמין שאפשר להגיע לרמה כזאת מלימוד עצמי.

ועוד שאלה קטנה:
בציור הספציפי הזה על איזה גודל דף עבדת ?האם הקווי מתאר הם סרוקים או גם ממוחשב?

א. לימוד עצמי לגמרי, אפילו לא חוג ציור בתור ילד, תודה על המחמאה, למרות שלדעתי זה כן עדיין ניכר בחלק מהאיורים, שלא למדתי את זה. אבל אני מאמין שעם השנים אפשר להגיע לשלימות מסויימת גם לבד.
ב. גודל הדף שעשיתי את זה היה משהו כמו 4500 על 2500 פיקסלים, ב300 dpi, ולא היה פה שום חלק סרוק, זה היה הכל ישירות במחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirier;1669432:
מדהים!
מעט שונה מהסגנון המוכר שלך אבל מרשים ומיוחד כתמיד.

אני הייתי מגדיר את זה, שזה בין היחידים שאתם ראיתם שהוא באמת כן בסגנון הטבעי שלי, רוב שאר האיורים שראיתם ושבכלל עשיתי בשנה וחצי האחרונה , מאחר שהם היו בשביל לקוחות ועסוקים בלמצוא חן בעיני מישהו כדי להתפרנס, רחוקים יותר מהסגנון הטבעי שלי. את הציור הזה עשיתי בעיקר בתור "הנה קניתי סינטיק אחרי 14 שנים של הפסקה, אני רוצה לעשות ציור!!" .
:)

• הוסף לסימניות
אחד הציורים שהקומפוזיציה משחקת בהם תפקיד כמעט ראשי!

גדול ביותר!!

• הוסף לסימניות
שמע..
וואו..
!

• הוסף לסימניות
הממממ.. מוכר לי האיור הזה....
אה, כן, זה האיור שעומד לי בשולחן עבודה (מקווה שזה ok...) כבר שנה בתור השראה יומיומית!!

• הוסף לסימניות
מדהים
לא ראיתי בחיים דבר כזה!

• הוסף לסימניות
כן גם אני כבר מזמן הצצתי ונפגעתי.
מדהים שבנ''א יכול להגיע לכזה דבר לבד
זה כשרון מטורף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה