איור מלפני שנה

• הוסף לסימניות
ווואוו
אני מרגיש שאני בתוך!
הצביעה, הזווית, ה..הכל!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1669664:
אני הייתי מגדיר את זה, שזה בין היחידים שאתם ראיתם שהוא באמת כן בסגנון הטבעי שלי, רוב שאר האיורים שראיתם ושבכלל עשיתי בשנה וחצי האחרונה , מאחר שהם היו בשביל לקוחות ועסוקים בלמצוא חן בעיני מישהו כדי להתפרנס, רחוקים יותר מהסגנון הטבעי שלי. את הציור הזה עשיתי בעיקר בתור "הנה קניתי סינטיק אחרי 14 שנים של הפסקה, אני רוצה לעשות ציור!!" .
:)

נראה לי שהלקוחות יאהבו גם את הסגנון הזה...
מושלם!
ממש מחכים לראות משהו שלך בחנויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirier;1670950:
נראה לי שהלקוחות יאהבו גם את הסגנון הזה...
כבר היו לקוחות שאמרו לי "ככןןן, זה מאוד יפה, אבל הקווים שלך מדי חזקים כאלה, ומשונים, והדמות של הענק מדי מפחידה, הציבור שלנו לא רגילים לכאלה דברים.. אולי אתה יודע לצייר את תותית?"
(סיפור אמיתי, חוץ מהקטע של התותית:) )

• הוסף לסימניות
כי תותית היא גם לא מהמגזר... :)
צריך סופר עם שכל ולב (ואומץ, כן גם אומץ..) שייקח את זה, הספר אמור לצאת עוצר נשימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה