איור פעוט...

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה!
עד שאלמד להשתמש בלוח גרפי, חזרתי לעפרון האהוב שלי...
מעולם לא למדתי ציור- אבל מאז ומתמיד אהבתי לצייר... ותמיד אמרו לי ששווה לי ללמוד את זה כי יש לי כשרון לכך.
(בציור הזה הראש גדול די במכוון--אבל האם זה מוגזם?)
אני בהתלבטות גדולה.
וחשבתי בינתיים סתם להעלות איור 'פעוט' לחוו"דכם...
>ואם כבר, אז על הדרך אשאל את ציירי הפורום האם שווה להשקיע בתחום גם כדי שאצליח להתפרנס מהתחביב שלי...

צפה בקובץ המצורף 130245

קבצים מצורפים

• 14,06,12-001.jpg
    KB 105.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ממש מתוק

זה נראה קצת שהוא הולך ליפול אחורה

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!
מזכיר את הציורים בצבעי מים שהיו פעם על מכתביות- נוסטלגיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;793892:
ממש מתוק

זה נראה קצת שהוא הולך ליפול אחורה

תודה.. ככה סרקתי אותו...

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד ועוד לא למדת ציור.... :)
כדאי לך ללמוד להשתמש בלוח גרפי אבל לא כדאי לזנוח את הציור הידני. זה הרבה יותר נכון לדעת לצייר בעיפרון ודף קודם מאשר לצייר מיד על המחשב.
אם ציירת את הראש גדול יותר במכוון אני לא חושבת שזה מוגזם מידי. אבל בגלל שזה ציור שדיי מתקרב לראליסטי זה יכול לעורר סימני שאלה לאנשים מסויימים...
לדעתי אם את מאוד אוהבת לצייר כדאי לך להשקיע גם בלי קשר לפרנסה. זה פשוט כיף!

בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בהחלט יש לך את זה..
ולשאלתך, ברגע שאתה רוצה מספיק, ומשקיע הרבה יותר ממספיק, אתה תצליח, גם אם אתה תרצה להיות טייס!! אז בציור? שאת הכשרון ב"ה יש לך? כמו שאמר המשורר הדגול "למה לא"?!

• הוסף לסימניות
מקסים, מכל האיורים שלך, שהעלית לכאן עד עכשיו, הכי אהבתי את זה.
אני תמיד בעד ללמוד, במיוחד אם יש כשרון ויש ב"ה ופרנסה מאת ה'...
תצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה