איור פרסומי

• הוסף לסימניות
פטנט חדש לגלילת ספר תורה במהירות

קבצים מצורפים

• שניאור.png
    KB 504.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מסר חד ומלא הבעה, מעולה!

• הוסף לסימניות
האיור מקסים!
אם אתה יכול תמסור ללקוח שלך שלגלול ס״ת בשיטה ׳הישנה׳ מהסוף עד להתחלה (בשמ״ת למשל) לקוח בדיוק שלוש וחצי דקות... ולסובב ידית קטנה 300 סיבובים מעלה חשש חמור לראומטיזם..

• הוסף לסימניות
חזק מאוד!!!
אהבתי במיוחד את הג'ינג'י מזיע)))

• הוסף לסימניות
מסר חד וברור, ביחד עם איורים מצויינים, מצויין!
מי ישמע פטנט, ככה הספר תורה הספרדי עובד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1278577:
האיור מקסים!
אם אתה יכול תמסור ללקוח שלך שלגלול ס״ת בשיטה ׳הישנה׳ מהסוף עד להתחלה (בשמ״ת למשל) לקוח בדיוק שלוש וחצי דקות... ולסובב ידית קטנה 300 סיבובים מעלה חשש חמור לראומטיזם..

רוצה את המספר שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1278577:
האיור מקסים!

הוא לא צריך שיתגלגל מהר...

הוא רוצה לעשות כסף....ויש לו פטנט חדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1278895:
הוא לא צריך שיתגלגל מהר...

הוא רוצה לעשות כסף....ויש לו פטנט חדש...

כמוני וכמוך ;)

• הוסף לסימניות
הפטנט הזה ממש חדש? נראה לי שהוא קיים כבר כמה שנים, והוא אכן מוצלח.

• הוסף לסימניות
ציור יפה מאוד.

מה קרה לשמאלי, נראה ששכחת להצמיח לו שיער באיזור הכיפה.

• הוסף לסימניות
אוי מוטי הרגת אותי מצחוק...
אני מדמיין את בנציון הגבאי שלנו מגלגל...

• הוסף לסימניות
תעזבו פטנט, רק בשביל הציור הייתי קונה...:)

• הוסף לסימניות
בעקבות האיור הנ"ל עולה לי עכשיו רעיון מבריק.
"ספר תורה-נע" ספר תורה נגלל אוטומטי ע"י סוללות, כמו בסרט נע.
כמובן, בשבת זה עובד על שעון שבת. נעצר בדיוק בפרשה הרלוונטית, הגלילה מתוכנתת לפי קצב קולו של החזן.

כל הזכויות שמורות ומשומרות.
עוד כמה שנים שבכל ביכנ"ס תהיה מערכת גלילה אוטומטית, תוכלו להשוויץ שאתם הייתם עדים להולדת ההמצאה...

מה אתם אומרים, להלר - שהיווה מקור השראה - מגיעים אי אלו אחוזים, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1281182:
בעקבות האיור הנ"ל עולה לי עכשיו רעיון מבריק.
"ספר תורה-נע" ספר תורה נגלל אוטומטי ע"י סוללות, כמו בסרט נע.
כמובן, בשבת זה עובד על שעון שבת. נעצר בדיוק בפרשה הרלוונטית, הגלילה מתוכנתת לפי קצב קולו של החזן.

כל הזכויות שמורות ומשומרות.
עוד כמה שנים שבכל ביכנ"ס תהיה מערכת גלילה אוטומטית, תוכלו להשוויץ שאתם הייתם עדים להולדת ההמצאה...

מה אתם אומרים, להלר - שהיווה מקור השראה - מגיעים אי אלו אחוזים, לא?

חחחח...
אגב אחוזים גבוהים מגיעים לי

• הוסף לסימניות
קריקטרה מקסימה,
אבל לא אהבתי את הרעיון.
עם כל הכבוד ל"פטנט", הפרצופים המיוסרים שלהם עושים לי לא טוב. זה תורה!!! זה זכות להתעסק איתה.

אולי בגלל שאני בת אני ככה חושבת, ובגלל שאף פעם לא גללתי ספר תורה...

(ותיזהרו עם הזיעה, שהאותיות לא יהרסו :\)
רחלי.

• הוסף לסימניות
קריקטורה מעולה!
הרבה צבע הרבה חיות..
תגיד יש מצב ראיתי אותך במנין של צאנז (בנתניה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה