איור ראשון באילוסטרייטור!

• הוסף לסימניות
איזה כיף!!
מומחי אילוס - הכוני בעקרבים!
איפה תעיטי ולמה וכיצד.
שיעור 02 - ספינה.jpg

• הוסף לסימניות
טוב מאוד!
אבל למה הגולגולת זכתה לכיפה? הא?

• הוסף לסימניות
כל הכבוד עבודה יפה אני נסתי פעם אחת לצייר באילוסטרייטור זה היה לי סיוטי לא הבנתי כלום

• הוסף לסימניות
טעיתי???
כבר ציפיתי לאיזה חירטוש כמו שהתלמידות שלי עושות....

זה פשוט אגדי!!

• הוסף לסימניות
שיחקת אותה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עבודה מעולה

• הוסף לסימניות
איזה כיף!!
מומחי אילוס - הכוני בעקרבים!
איפה תעיטי ולמה וכיצד.
יפה ומפתיע מאוד לאיור ראשון.
שים לב שבחלונות שכחת להצליל את הדפנות כך שנראה שהם הודבקו שם בלי קשר.
כמו כן גם העוגן נראה לי קצת מודבק (חסר לי הצללה)
גם החרטום המסולסל מסתיים במים ולא ממשיך משם.
אבל אומר לך בעיניים עצומות זה עבודה נ-ה-ד-ר-ת!

• הוסף לסימניות
דיייייייייי

זכרונות המפגש שלי עם התוכנה הארורה הזו חרותים בי כטראומה אומנותית ומקצועית כאחד.
זה לא פייר. פשוט לא פייר.
ועוד שואל איפה טעיתי. (וואאככככ! הטישו, איפה הטישו?)

מושלם.
וכמי שמכירה מקרוב את רמת הידידותיות של התוכנה הזו למאייר המצוי- מושלם+

תמשיך להוציא לכולם ת'עיניים
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
התלמידות שלך נהנות נורא לקרוא איך את מכנה את העבודות שלהן...

צודקת מאד
לא חשבתי לפני שכתבתי.

אבל כלל ידוע הוא שבשיעור ראשון של אילוס' יוצא חירטוש במקרה הטוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה