כללי איור של סוס, שילוב של מש

• הוסף לסימניות
וכתמים.

מה אומרים??

קבצים מצורפים

• ‏‏עותק של סוס חתימה.jpg
    KB 668.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אופס, פיספסתי עם הרגליים למטה, אתקן בהזדמנות

• הוסף לסימניות
איזה סוס! בא לקפוץ עליו ולשעוט ברכיבה. חי ומזמין!

• הוסף לסימניות
וואו,מהמם השקעת רציני

חבל שלא איירת סוס פוזהסטי יותר (ככה באמצע זינוק וזנב מתנפנף)זה היה יכול להיות מדהים

• הוסף לסימניות
תודה! אולי בהזדמנות,

נכתב ע"י esty_s;452512:
וואו,מהמם השקעת רציני

חבל שלא איירת סוס פוזהסטי יותר (ככה באמצע זינוק וזנב מתנפנף)זה היה יכול להיות מדהים

זה רעיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natush;452519:

אולי אני יקדים אותך (אני אוהבת לאייר ולוקטר) או שזה זכויות יוצרים:)

• הוסף לסימניות
ברור זכויות יוצרים!!!

נכתב ע"י esty_s;452528:
אולי אני יקדים אותך (אני אוהבת לאייר ולוקטר) או שזה זכויות יוצרים:)

אני הרי המצאתי את הסוסים:p

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
ראיתי באיזה מקום סוס עם צמות, מה דעתכם להוסיף לסוס היקר גם צמה יפה מקדימה????
(דרך אגב, הסוס האמיתי היה גם בצבע הזה...)

• הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה יפה, הייתי מציע הוספת יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה יפה, הייתי מציע הוספת יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...

נכתב ע"י BRO;452555:
ראיתי באיזה מקום סוס עם צמות, מה דעתכם להוסיף לסוס היקר גם צמה יפה מקדימה????
(דרך אגב, הסוס האמיתי היה גם בצבע הזה...)

לגבי רעמה, אני מעדיף בלי

• הוסף לסימניות
בעיה קלה עם הצל - אם הסוס עומד על משטח ישר, הצל צריך ליפול בזווית קצת יותר קהה (יותר שוכב) כרגע זה נראה שהסוס קם מתוך דף (כי המשטח מאחוריו/מתחתיו לא מאונך לו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה