איור של שטיבל זכרון משה

• הוסף לסימניות
חברי הפורום שלום רב!
איזה ירושלמי לא מכיר את השטיבל המיתולוגי זכרון משה,השוכן בלב ליבה של ירושלים החרדית.
האיור המוצג הוא סאטירה שמתארת את ריבוי ההתרחשויות והדמויות אשר הניגודיות שביניהן יוצרת את הקשר המיוחד שלהן מה שכלכך מאפיין את המקום הזה-זאת מנקודת מבטו של בעל תשובה שגדל בסביבה צינית משהו.
האיור אינו נאמן למקור(הרקע המצוייר כלל לא קיים שם-המקורי היה שטוח ומשעמם).
זכרון משה הוא אחד המקומות המעניינים ומעוררי ההשראה,אחד מיני רבים באזור הזה.
אנא הרבו תגובותיכם,תודה.

קבצים מצורפים

• 10זכרון משה.jpg
    1.3 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
פורמט PNG

קבצים מצורפים

• 10זכרון משה.png
    KB 676.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מדהים בקנה מידה,
הקבצן קנה אותי, איזה הבעות..

• הוסף לסימניות
לרגע נדהמתי...

מדהים!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל דמות עשויה ביד אומן
אפשר להסתכל שעות...

• הוסף לסימניות
ההוא שמסתכל לשמים עם הזקן שפיץ
כמעט נופל לו הראש אחורה...

אין מילים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1433463:
מדהים בקנה מידה,
הקבצן קנה אותי, איזה הבעות..

ארי תודה שהצגת את הקובץ פתוח,תוכל ללמד אותי איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1433624:
מהמהם....

אבל זה פשוט לא מתאים, בבית כנסת, שרירים?

את כנראה צודקת כאשר מציגים תמונה רצינית אבל הציור הנ"ל מתאר פן אחר של האתר.

• הוסף לסימניות
פשוט משהו אחר לגמרי
מזכיר השראות של הירונימוס בוש או פיטר ברויגל האב

• הוסף לסימניות
מדהים, במיוחד התלהבתי משה שיושב על הרצפה בצד ימין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1433725:
ארי תודה שהצגת את הקובץ פתוח,תוכל ללמד אותי איך עושים את זה?

איך עושים?
שומרים רת התמונה בפורמט PNG
בודקים שהיא שוקלת עד 1 מגה
ו...מעלים אותה
כך כולם רואים ונהנים!

ו...מאד יפה התמונה... התחברתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1435430:
איך עושים?
שומרים רת התמונה בפורמט PNG
בודקים שהיא שוקלת עד 1 מגה
ו...מעלים אותה
כך כולם רואים ונהנים!

ו...מאד יפה התמונה... התחברתי.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אנטישמי למדי

• הוסף לסימניות
עבודה מטורפת! כל הכבוד..

לדעתי טיפטפונת חצית את הגבול.. אין פה דמות אחת של דתי שלא נראה דביל.
אני מבין את הכוונה להומור, אבל היה כדאי לעשות בכל האוסף הנחמד הזה דמות אחת או שתיים שמתפללות בכוונה או משהו בסגנון, רק כדי לאזן..
אם זה היה בסגנון קומיקס או משהו בסגנון אז זה עוד היה בסדר. הסגנון של האיור הזה הוא קריקטורי-ריאליסטי, וזה כבר משוייך יותר ל'ללעוג ולהעביר מסר' ,מאשר 'לשעשע ולהעביר מסר.. זו דעתי כל מקרה..

• הוסף לסימניות
קודם כל אני מקבל את הבקורת של כולם גם אם אני לא לגמרי מסכים איתה.
אם אני מתבדח לגבי משהו זה אומר שהוא חביב עלי,זה אולי לא טועם את ה"מיינסטרים" החרדי(שבו לא גדלתי)אבל לאו דווקא להתייחס למשהו בצורה הומוריסטית זה אומר לגנות אותו.
אני גם מבין שאת הפער הזה דהיינו בן אדם שכמותי לבן אדם שגדל כחרדי אי אפשר להעלים.
בכל אופן אני אשתדל להבא להמנע מלהעלות איורים מהסוג הזה,וחוץ מזה בשביל מה צריך לאייר בן אדם שמתפלל בכוונה ? אפשר פשוט לצלם ,באיור אני מחפש משהו שובבי שיש לו חן ויחודיות-משהו מדליק(מותר להגיד מדליק?).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה