כללי איור תמונה מחדש

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך עושים דבר כזה:
האם זה אפשרי בפוטושופ, או שצריך פשוט לאייר את התמונה מחדש באילוס בצבע אחד?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 435.1 · צפיות: 11
  • 1.jpg
    KB 473.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מעניין לראות שעשו מזה תמונה לבית.

• הוסף לסימניות
לא יודע
אבל לא הייתי תולה את התמונה הזאת בבית
בחיים.
(אם אתם מאמינים בישו ותלמידיו, אז תתלו)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהשאלה כאן היא פשוט האם אפשר לעשות כזה המרה מתמונה לקווים כמו בזהב

ולדעתי התשובה היא: ממש לא. זו עבודה רצינית שדורשת דיוק והבנה עמוקה באור וצל וכו'

• הוסף לסימניות
אני סולד מאוד מהתעסקות בשיקוץ המדובר.

אבל סתם לצורך האתגר, מצורפת תמונה שעובדה על בסיס הנ"ל.
אפשר כמובן להמשיך ולעבוד על זה עוד, אבל ב5 שניות זה מה שיצא

קבצים מצורפים

• דוגמה.jpg
    KB 346.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1471002:
לא יודע
אבל לא הייתי תולה את התמונה הזאת בבית
בחיים.
(אם אתם מאמינים בישו ותלמידיו, אז תתלו)

זה רק דוגמה למה שלקוח ביקש ממני ליצור.
הוא רוצה שאני אצור מהתמונה הבאה כמו הזהב שיצרו מתמונת ישו ימ"ש

"GOLDRING", אולי תספר איך הגעת לתוצאה הזו, ואיך אפשר להמשיך מכאן הלאה לשלב של הדמיית זהב?!

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• v4oKlROWN-L_uKjC30g0WiMvHB4ioIK8Nm70JmC_N3s.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
השתמשתי באפקט sketch>photocopy [תשחק בזה קצת עד להגעה לתוצאה הרצויה]
ההמשך הלאה צריך להיות באמצעות live trace באילוסטריטור. גם שם תצטרך לשחק קצת בthreshold וכן ב min area עד הגעה לתוצאה הרצויה.
יתכן שתצטרך אח"כ להשמיט כמה דברים, כי למשל הצל של העץ בדוגמה שהעלת, לא יצא טוב לדעתי...

מצורפת דוגמה לתמונה הנ"ל, לאחר אילוסטריטור [זה נעשה במהירות, אבל אני בטוח שתבין את הכיוון ותעבוד עוד כמה דקות - העיקר אל תשכח לקחת שכר כאילו עבדת שעות רבות :D]

קבצים מצורפים

• דוגמה2.jpg
    2.1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1471172:
השתמשתי באפקט sketch>photocopy [תשחק בזה קצת עד להגעה לתוצאה הרצויה]
ההמשך הלאה צריך להיות באמצעות live trace באילוסטריטור. גם שם תצטרך לשחק קצת בthreshold וכן ב min area עד הגעה לתוצאה הרצויה.
יתכן שתצטרך אח"כ להשמיט כמה דברים, כי למשל הצל של העץ בדוגמה שהעלת, לא יצא טוב לדעתי...

מצורפת דוגמה לתמונה הנ"ל, לאחר אילוסטריטור [זה נעשה במהירות, אבל אני בטוח שתבין את הכיוון ותעבוד עוד כמה דקות - העיקר אל תשכח לקחת שכר כאילו עבדת שעות רבות :D]

תודה תודה!

א. בשביל מה בעצם אני צריך את שלב האילוסטרייטור?
ב. האם השלב הבא הוא פשוט ליצור לו מעבר צבע זהב ואפקט באבל חלש, וזהו?

• הוסף לסימניות
כדאי להשים אזהרת צפיה על הקובץ.
יש כאלו ששומרים את העיניים מלראות כאלו דברים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1471194:
תודה תודה!

א. בשביל מה בעצם אני צריך את שלב האילוסטרייטור?
ב. האם השלב הבא הוא פשוט ליצור לו מעבר צבע זהב ואפקט באבל חלש, וזהו?

יתכן שלא תצטרך. תלוי בשיקול דעתך.... אני פשוט חושב שהמעבר לוקטורי, עושה לזה טוב, אבל אתה לא מוכרח לקבל את דעתי.

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת וקלה להפיכת כל תמונה ע"י שימוש באופציית האינוורט:
1. הפוך התמונה לשחור-לבן (אדג'סטמנטס > שחור ולבן)
2. שכפל את התמונה (קופי)
3. לתמונה בשכבה העליונה החל פעולת אינוורט (אדג'סטמנטס > אינוורט)
4. פילטר התמונה כקולור דודג'
5. פילטר>אחר>מינימום ובחר בין 1-5 פיקסלים (תלוי בגודל התמונה).

זהו זה,
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה