• הוסף לסימניות
שלום לכולם,להלן איור לספר ילדים-מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• מסיבת סידור.jpg
    KB 716.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ביותר!
באיזה תוכנה?
מפריע לי שזה קצת מדי מחשבי - רובוטי.. מזכיר את סגנון וקסברגר..
קצת צבע בפנים שלהם נראה לי יעזור

• הוסף לסימניות
חמוד!

הסגנון שלך מעניין, מצד אחד צביעה שמרנית ואפילו קצת חסידית (וקס') מצד שני איורים שנוטים לקריקטורות :)

• הוסף לסימניות
יפה מאד...
כדאי לרכך קצת את הפנים של הילדים... אולי גם של הרב'ה. פחות קמטים חדים ויותר סומק

• הוסף לסימניות
הוו, יפה מאוד! (יש למורה פטדלפון?! גוועלד!)
אבל סצינה כזאת שזועקת אושר ושמחה - צריך יותר צבעים חמים! יותר מידי אפור-כחול שם, אלו צבעים קרים.
תחזק את הצהוב/כתום/אדום.
את הצללים כדאי לרכך, פחות חד.גם שימחקו בהדרגה ככל שקרבים לסוף הצל.
תוריד גם את העוצמה של הקוים בבלטות על הרצפה לאיזה 50 אחוז.
אבל חזק ביותר..!

• הוסף לסימניות
מלא תנועה, מבטא אווירה!
באמת כדאי לרכך קצת את תוי הפנים ליותר ילדותיים
ציור גדול, יש בזה עסיסיות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש סצנה יפה, התנועתיות מאוד יפה
רק הרב'ה - נראה לי שאם האמא של הילד עם הכיפה הלבנה היתה רואה אותו ברחוב, היא הייתה עוברת למדרכה השניה.. נראה טיפוס קצת מפוקפק, לא? אולי תוסיף לו זקן או משהו

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
כמה הארות, אפשר?
הפיות של הרבה ושל הילד מימין - ענקיים,
המשקפיים נראים כמו משקפי שמש, לזו היתה הכוונה?
המכנסיים של הרב לא טבעיים, מתרחבים מידי למטה, והצורה שלהם עפעס, לא משהו(גם צמוד מידי למעלה ובברכיים)
ראינו שיש לך את האפשרות לדייק יותר בקפלי הבגדים, להוסיף יותר כהים ובהירים - ניגודיות,
כי המכנסיים הירוקות למשל - נראים שטוחים מידי,
וגם אני מצטרפת להערה על קוי הרצפה הכהים מידי, הם יכולים להיות הרבה יותר שקופים ועדינים

וכל ההערות זה רק בגלל היכולות העצומות שכבר זכינו לראות,
אז אצל צייר מעולה מעירים גם על פכים קטנים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היתי מדגישה יותר את הגבות [החסרות] של ה"רבה"
הילד שנותן יד למלמד - הפנים שלו בפרופורציות של בוגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1470735:
עבודה מושקעת ביותר!
באיזה תוכנה?
מפריע לי שזה קצת מדי מחשבי - רובוטי.. מזכיר את סגנון וקסברגר..
קצת צבע בפנים שלהם נראה לי יעזור

תודה,פוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;1470807:
ממש סצנה יפה, התנועתיות מאוד יפה
רק הרב'ה - נראה לי שאם האמא של הילד עם הכיפה הלבנה היתה רואה אותו ברחוב, היא הייתה עוברת למדרכה השניה.. נראה טיפוס קצת מפוקפק, לא? אולי תוסיף לו זקן או משהו

האמת שהדוגמא הראשונה ששלחתי הייתה שמרנית יותר(בעקבות הערות שקיבלתי על עבודות קודמות)ומי שבקשה את הדוגמא הגיבה ב:אל תהיה מרובע ודברים בסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
איזה עוצמות!
הסגנון שאתה הולך עליו- יחודי ומרשים מאוד, אבל גם קשה מאוד לביצוע.
המלצה קלה - אל תוותר על קומפוזיציה נכונה. עם כל ההשקעה היפהפיה בצביעה - מה שתופס את העין תכלס' זה הקימפוז.

הפריע לי האוזן של הרבה' שנראית אטומה ופלסטיקית. צריך "לחפור" אותה קצת בצללים - זה החלק הכי מוצלל בראש בכל זאת....

• הוסף לסימניות
צביעה מושקעת מאוד!!!
כדאי להוסיף דחוף לובן בעייני הרבה והתלמיד הממושקף.
ממש נקודה קטנה לבנה,בלי לפחד!
אין צורך באפור כמו השמאלי שם.
ברק קטן בזוית 2 או 10לפי שעון ,הכי יפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1470948:
איזה עוצמות!
הסגנון שאתה הולך עליו- יחודי ומרשים מאוד, אבל גם קשה מאוד לביצוע.
המלצה קלה - אל תוותר על קומפוזיציה נכונה. עם כל ההשקעה היפהפיה בצביעה - מה שתופס את העין תכלס' זה הקימפוז.

הפריע לי האוזן של הרבה' שנראית אטומה ופלסטיקית. צריך "לחפור" אותה קצת בצללים - זה החלק הכי מוצלל בראש בכל זאת....

מה הבעיה בקומפוזיציה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1471799:
מה הבעיה בקומפוזיציה?

לדעתי, ובלא להוריד מאומה מהתרשמותי מכשרונך הגדול, גדול מאוד:
הקומפוזיציה פתוחה מדי. מקרית אפילו.
אתה כיוונת לקימפוז דינמי עם הרבה כיוונים וקווים אלכסוניים שבורים כדי לייצג תנועתיות וכדי שהעיניים יזוזו מצד לצד, כמו הדמויות והאוירה.
אבל מה שיצא זה שאין איזון בפריים, מצד אחד, ושאין סימטריה מצד שני.
תחושה של מקריות, שהסגנון שלך לא מזמין.
להפך, הסגנון שלך מחבק קימפוז מאוזן ומוקפד, גם אם הוא דינאמי.

וכל זה מתוך הערכה גדולה לכשרון שנדיר מאוד למצוא גם בקרב המקצוענים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1471891:
לדעתי, ובלא להוריד מאומה מהתרשמותי מכשרונך הגדול, גדול מאוד:
הקומפוזיציה פתוחה מדי. מקרית אפילו.
אתה כיוונת לקימפוז דינמי עם הרבה כיוונים וקווים אלכסוניים שבורים כדי לייצג תנועתיות וכדי שהעיניים יזוזו מצד לצד, כמו הדמויות והאוירה.
אבל מה שיצא זה שאין איזון בפריים, מצד אחד, ושאין סימטריה מצד שני.
תחושה של מקריות, שהסגנון שלך לא מזמין.
להפך, הסגנון שלך מחבק קימפוז מאוזן ומוקפד, גם אם הוא דינאמי.

וכל זה מתוך הערכה גדולה לכשרון שנדיר מאוד למצוא גם בקרב המקצוענים.

הדברים שאתה אומר מאוד חשובים לי אבל לא הצלחתי להבין למעשה אפילו דבר אחד,אם תוכל להסביר את הנ"ל בשפה יותר עממית(פחות מקצועית)אני אודה לך מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1471962:
הדברים שאתה אומר מאוד חשובים לי אבל לא הצלחתי להבין למעשה אפילו דבר אחד,אם תוכל להסביר את הנ"ל בשפה יותר עממית(פחות מקצועית)אני אודה לך מאוד.

:)עפתי על עצמי...:D

מה שאני בא לומר, זה שהסידור של הדמויות, מה גודלם ביחס לתמונה הכוללת, ומה היחס שלהם אחד לשני הוא חשוב מאוד. זהו בעצם, תחום הקומפוזיציה.
יש לתחום כללים מוגדרים מה קורה כששמים אובייקטים בצורה מסוימת בתמונה. כל סידור של הפרטים משנה את הצורה שבה המתבונן יקלוט את הציור.
באיור הספציפי שלך, נראה ש"זרקת" את הדמויות, ולא מיקמת אותם ביחס אחת לשניה שנותן תחושה של כוונה וסדר. זה נקרא קומפוזיציה "מקרית".
איך בדיוק לסדר - צריך ללמוד קומפזיציה, לא באתי ללמד את הכל -
רק צריך לדעת או\ו להתיעץ איך ממקמים דברים שיתפסו את העין יותר טוב.
בציורים האחרים שלך הכל נפלא מאוד. דווקא בציור הזה ישנה נקודה שממנה אפשר ללמוד להבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1472046:
:)עפתי על עצמי...:D

מה שאני בא לומר, זה שהסידור של הדמויות, מה גודלם ביחס לתמונה הכוללת, ומה היחס שלהם אחד לשני הוא חשוב מאוד. זהו בעצם, תחום הקומפוזיציה.
יש לתחום כללים מוגדרים מה קורה כששמים אובייקטים בצורה מסוימת בתמונה. כל סידור של הפרטים משנה את הצורה שבה המתבונן יקלוט את הציור.
באיור הספציפי שלך, נראה ש"זרקת" את הדמויות, ולא מיקמת אותם ביחס אחת לשניה שנותן תחושה של כוונה וסדר. זה נקרא קומפוזיציה "מקרית".
איך בדיוק לסדר - צריך ללמוד קומפזיציה, לא באתי ללמד את הכל -
רק צריך לדעת או\ו להתיעץ איך ממקמים דברים שיתפסו את העין יותר טוב.
בציורים האחרים שלך הכל נפלא מאוד. דווקא בציור הזה ישנה נקודה שממנה אפשר ללמוד להבא.
עכשיו זה ברור תודה רבה...רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה