עזרה איזה אוזניות כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית, והכי קרוב זה בירושלים איפשהו

• הוסף לסימניות
אני קניתי בבני ברק בלנדאו והוא מביא קבלה של באג
וכשהיתי צריכה להחליף החלפתי בבאג קרוב לבית שלי....
זה היה סבבה!
תעשה את החישובים שלך עם המחיר ומקום מגוריך
אני בכל אופן שנים נהנת מהן.... וממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
לי יש אוזניות כבר כמה שנים של סמסונג מקורי! מעולות ברוך ה.היו לי במשך 10 שנים כל מיני סוגים.בינתיים זה מחזיק הכי הרבה.יותר מהJBL- שאחרי כמה חודשים זרקתי לפח.

• הוסף לסימניות
אוזניות JBL לדעתי לא שוות הרבה.
נהרסות מהר והסאונד לא איי איי איי.
כן, כולל הקשת היקרות של ה-500 שקל.
נהרסו לי תוך כמה חודשים, קיבלתי חדשות שהלכו באותה דרך.
ברמקולים בלוטוס למיניהם יש להם מה להציע.

• הוסף לסימניות
אוזניות JBL לדעתי לא שוות הרבה.
נהרסות מהר והסאונד לא איי איי איי.
כן, כולל הקשת היקרות של ה-500 שקל.
נהרסו לי תוך כמה חודשים, קיבלתי חדשות שהלכו באותה דרך.
ברמקולים בלוטוס למיניהם יש להם מה להציע.
עיניין של טעם בלבד!!
ואיכות יש בעיות בכל מקום אני אישית משתמש בכמה אוזניות שלהם המון זמן מעל שנה וחצי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה