- הוסף לסימניות
איפה בביתר ?אל תצפו שבמחיר של פחות מ-100 ש"ח תקבלו משהו מפוצץ,
הם אוזניות פשוטות וטובות,
כמו שכתבתי יש לי אוזניות של חברות שלא רואות את זה ממטר אבל קצת יותר יקרות.
איפה בביתר ?אל תצפו שבמחיר של פחות מ-100 ש"ח תקבלו משהו מפוצץ,
הם אוזניות פשוטות וטובות,
כמו שכתבתי יש לי אוזניות של חברות שלא רואות את זה ממטר אבל קצת יותר יקרות.
שיהיה סאונד ושמיעה ברורה ובס ברמה גבוהה ושיהיה איכותי עדיף gbl ושיהיה כמה שיותר זול
זה גיבעה B? נכון ? אם כן אני מגיעה לשם הרבה אשמח לישמוע על כתובת או על שם החנותברחוב הרב שך,
אם זה רלוונטי באמת אתן לכם פרטים יותר מדויקים במייל של החנות
תודהאלקטרו קליק
רחוב הרב שך אפשר להתקשר לטלפון של החנות
0548580523
בהצלחה.
לי יש TRONSMART ONYX FREE, והן לא עובדות טוב בC2. אני שומע טוב, אבל בשיחות לא שומעים אותי.מישהו יודע אם זה מתאים לC2![]()
סקירה - תנו כבוד ל apollo bold (טרונסמארט אפולו בולד - סקירה) (ק"ש)
תנו הרבה כבוד ל apollo bold (אפולו בולד) חובבי מוזיקה? מאזינים להרצאה או שיעור? מכירים את זה שיש רעשי רקע בסביבה שמפריעים להתרכז לנאמר או להנות מהשיר? אז זהו, תכירו את החדשות של טרונסמארט - אפולו בולד, אוזניות עם סינון רעשים אקטיבי! כן הסינון שנמצא בשורה הראשונה של אוזניות האין אייר בעולם כמו...www.prog.co.il
למוזיקה ושיחות
תודה מראש לכל העונים
לי יש TRONSMART ONYX FREE, והן לא עובדות טוב בC2. אני שומע טוב, אבל בשיחות לא שומעים אותי.
אמנם זה לא הדגם עליו מדובר בסקירה, אבל זה אותה חברה.
@456 ידוע לך על דגמים שעובדים טוב עם C2?
אתה משתמש בC2? איך יכול להיות שחלק שומעים וחלק לא, זה תלוי במכשיר שלך לא במכשיר של השומע.יש לי גם כן את אותו דגם ואני מרוצה מאד מאד,
נכון שישנם אנשים בודדים ממש שמתלוננים שלא שומעים אותי אבל הרוב המוחלט שומע מצוין,
והדבר הכי חשוב שביקשו פה למוזיקה ולא לשיחות כך שלמוזיקה זה מומלץ ממש, הסאונד שם ממש טוב.
יש לי יאנג,אתה משתמש בC2? איך יכול להיות שחלק שומעים וחלק לא, זה תלוי במכשיר שלך לא במכשיר של השומע.
אני מחפש כבר הרבה זמן פיתרון לבעיה, וניסיתי על כמה מכשירי C2, וגם על סמסונג יאנג ובכולם זה אותו דבר.
א' לאיזה דגם אתה מתכויןיש לי גם כן את אותו דגם ואני מרוצה מאד מאד,
נכון שישנם אנשים בודדים ממש שמתלוננים שלא שומעים אותי אבל הרוב המוחלט שומע מצוין,
והדבר הכי חשוב שביקשו פה למוזיקה ולא לשיחות כך שלמוזיקה זה מומלץ ממש, הסאונד שם ממש טוב.
זו בעיה במכשיר, ניסיתי לחבר לסמארטפון ושמעו מצויין. הבעיה היא בחיבור בלוטוס למכשירים ישנים.יש לי יאנג,
זה ממש לא קשור למכשיר זה קשור לזה שהמיקרופונים של האוזנייה לא מספיק קולטים את הדיבור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים