מידע שימושי איזה אוזניות כפתור הכי מומלצות באלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
אל תצפו שבמחיר של פחות מ-100 ש"ח תקבלו משהו מפוצץ,
הם אוזניות פשוטות וטובות,
כמו שכתבתי יש לי אוזניות של חברות שלא רואות את זה ממטר אבל קצת יותר יקרות.
איפה בביתר ?

• הוסף לסימניות
ברחוב הרב שך,
אם זה רלוונטי באמת אתן לכם פרטים יותר מדויקים במייל של החנות

• הוסף לסימניות
שיהיה סאונד ושמיעה ברורה ובס ברמה גבוהה ושיהיה איכותי עדיף gbl ושיהיה כמה שיותר זול

דרך אגב משום מה jbl באוזניות TWS ממש אבל ממש מאכזבים,
יש המון תלונות עליהם וטוענים שזה ממש לא מוצלח וודאי שלא מצדיק את המחיר

• הוסף לסימניות
ברחוב הרב שך,
אם זה רלוונטי באמת אתן לכם פרטים יותר מדויקים במייל של החנות
זה גיבעה B? נכון ? אם כן אני מגיעה לשם הרבה אשמח לישמוע על כתובת או על שם החנות

• הוסף לסימניות
אלקטרו קליק
רחוב הרב שך אפשר להתקשר לטלפון של החנות
0548580523
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם זה מתאים לC2
למוזיקה ושיחות
תודה מראש לכל העונים
לי יש TRONSMART ONYX FREE, והן לא עובדות טוב בC2. אני שומע טוב, אבל בשיחות לא שומעים אותי.
אמנם זה לא הדגם עליו מדובר בסקירה, אבל זה אותה חברה.
@456 ידוע לך על דגמים שעובדים טוב עם C2?

• הוסף לסימניות
לי יש TRONSMART ONYX FREE, והן לא עובדות טוב בC2. אני שומע טוב, אבל בשיחות לא שומעים אותי.
אמנם זה לא הדגם עליו מדובר בסקירה, אבל זה אותה חברה.
@456 ידוע לך על דגמים שעובדים טוב עם C2?

יש לי גם כן את אותו דגם ואני מרוצה מאד מאד,
נכון שישנם אנשים בודדים ממש שמתלוננים שלא שומעים אותי אבל הרוב המוחלט שומע מצוין,
והדבר הכי חשוב שביקשו פה למוזיקה ולא לשיחות כך שלמוזיקה זה מומלץ ממש, הסאונד שם ממש טוב.

• הוסף לסימניות
נכון שישנם אנשים בודדים ממש שמתלוננים שלא שומעים אותי אבל הרוב המוחלט שומע מצוין,
והדבר הכי חשוב שביקשו פה למוזיקה ולא לשיחות כך שלמוזיקה זה מומלץ ממש, הסאונד שם ממש טוב.
אתה משתמש בC2? איך יכול להיות שחלק שומעים וחלק לא, זה תלוי במכשיר שלך לא במכשיר של השומע.
אני מחפש כבר הרבה זמן פיתרון לבעיה, וניסיתי על כמה מכשירי C2, וגם על סמסונג יאנג ובכולם זה אותו דבר.

• הוסף לסימניות
אתה משתמש בC2? איך יכול להיות שחלק שומעים וחלק לא, זה תלוי במכשיר שלך לא במכשיר של השומע.
אני מחפש כבר הרבה זמן פיתרון לבעיה, וניסיתי על כמה מכשירי C2, וגם על סמסונג יאנג ובכולם זה אותו דבר.
יש לי יאנג,
זה ממש לא קשור למכשיר זה קשור לזה שהמיקרופונים של האוזנייה לא מספיק קולטים את הדיבור.

• הוסף לסימניות
א' לאיזה דגם אתה מתכוין
ב' האם כששומעים מוזיקה עם C2 עובר שירים אוטומטית?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי יאנג,
זה ממש לא קשור למכשיר זה קשור לזה שהמיקרופונים של האוזנייה לא מספיק קולטים את הדיבור.
זו בעיה במכשיר, ניסיתי לחבר לסמארטפון ושמעו מצויין. הבעיה היא בחיבור בלוטוס למכשירים ישנים.

• הוסף לסימניות
זה נכון שיש מכשירים עם בלוטוס ישן יותר ובהם הם לא עובדים טוב,
אבל אם שומעים וזה עובד מצוין רק הצד השני לא שומע זה כבר בעיה במיקרופונים של האוזנייה ולא במשהו אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה