מתכון בריאות איזה אוכל בריא מומלץ לקחת לעבודה- ארוחות בוקר וצהריים?

• הוסף לסימניות
אני עובדת עד 4.30
מתקיימת על קפה חם בבוקר וסנדויץ בצהריים. ומגיעה הביתה רעבההההה!
החלטתי לשנות את ההרגל הזה, זה ממש לא בריא לא לאכול עד הערב.
אשמח לקבל רעיונות קלי הכנה, בריאים ומשביעים לארוחות בוקר וצהריים שלא דורשים חימום. יש לי טוסטר, אבל אין מיקרו.

כל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון!

• הוסף לסימניות
לבוקר אפשר להכין עוגה שאוהבים והיא יכולה להיות בריאה מאוד מקמח מלא עם סוכר בכמות מדודה לא חסר מתכונים זה לא צריך חימום וזה מאוד בא בטוב על הבוקר עם הקפה
רעיון, לא???

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מחפשת עוגות. אולי יותר סגנון של עוגות בריאות או מזונות בריא, לחמניות חלביות שאפשר להכין מראש ולהקפיא. זה הסגנון. העיקר שיהיה מזין ומשביע, וטעים.
וגם לצהריים.

• הוסף לסימניות
לבוקר אפשר להכין עוגה שאוהבים והיא יכולה להיות בריאה מאוד מקמח מלא עם סוכר בכמות מדודה לא חסר מתכונים זה לא צריך חימום וזה מאוד בא בטוב על הבוקר עם הקפה
רעיון, לא???
נכון יש מתכונים. יש לי כמה מאפרת סיאצי. אשמח להמלצות ממי שמכינה דברים כאלה או מנוסה בארוחות נורמליות בעבודה.

• הוסף לסימניות
סלט חסה:
קופסא עם חסה חתוכה
שקית סנדוויץ' להפרדה
פלחי עגבניות
שקית
פרוסות מלפפון
שקית
בטטה אפויה/ פלפל מוקפץ
שקית
חרמון מגוררת
רוטב בשקית בצד.
אהבתי ממש את הרעיון של השקיות

• הוסף לסימניות
אפשר יוגורוט עם או בלי סוכר,
עם גרנולה,
אפשר פירות קיץ חתוכים,
אפשר להכין פיציות, או לחמניות ולהקפיא ולשלוף כל יום אחד, יש לי מתכון לבצק מדהים מכוסמין, ממש בריא וטעים

• הוסף לסימניות
רעיון, לא???
קמח מלא וקצת סוכר
זה לא בריא, ובטח שלא בריא מאד.

• הוסף לסימניות
אפשר אולי כמה חברות להכין סלט מפנק (כולל פיצוחים וכו)

• הוסף לסימניות
הטוסטר בשרי?

• הוסף לסימניות
לדעתי מדובר בהיערכות והתארגנות.
אפשר ביצים קשות אפילו עם הקליפה ותקלפי בעבודה כשהן קרות.
את משאירה בערב סיר עם מים. בבוקר מגיע למטבח, מדליקה , מנמיכה ומכבה את האש.
לוקחת עם ירקות והרי לך ארוחה לתפארת.

• הוסף לסימניות
אפשר להרכיב סלט משביע שכולל את כל אבות המזון. רעיונות אפשריים:
- ירקות חיים ו/או אפויים (יש מגוון ממש גדול, ושילובים שונים יתנו סלטים שונים לגמרי)
- פחמימה: בורגול, פסטה, קוסקוס, חיטה, קינואה תפו"א, קוביות טוסט (פשוט לחם בטוסטר, בלי תוספות).
- חלבון: גבינה בולגרית, ביצה קשה, טונה, עדשים, גרגרי חומוס, רצועות חזה עוף (אפשר גם להקפיץ ערב לפני שאריות של שניצלים, עוף מפורק מכנפיים וכו')
- שומן: אגוזים, אבוקדו, זיתים, טחינה, שמן זית.
שימי לב לא להרוס את הבריאות של הסלט עם רוטב לא בריא.

• הוסף לסימניות
יש פשטידות שטעימות גם קרות.
אם את רוצה אותן חמות, שימי בטוסטר נייר אפייה וחממי אותן בלי שהוא יתלכלך.

• הוסף לסימניות
יש לי עוגיות בריאות טעימות מאד ומשביעות מקמח מלא וקוואקר.
אם זה מענין אותך אני יעלה כאן.

• הוסף לסימניות
אפשר יוגורוט עם או בלי סוכר,
עם גרנולה,
אפשר פירות קיץ חתוכים,
אפשר להכין פיציות, או לחמניות ולהקפיא ולשלוף כל יום אחד, יש לי מתכון לבצק מדהים מכוסמין, ממש בריא וטעים
אשמח למתכון

• הוסף לסימניות
לדעתי מדובר בהיערכות והתארגנות.
אפשר ביצים קשות אפילו עם הקליפה ותקלפי בעבודה כשהן קרות.
את משאירה בערב סיר עם מים. בבוקר מגיע למטבח, מדליקה , מנמיכה ומכבה את האש.
לוקחת עם ירקות והרי לך ארוחה לתפארת.
לפתוח ביצים קשות בחדר סגור, זה עושה ריח ש... פחות...
אני שמה לפעמים ביצים קשות פרוסות בלחם עם גבינה, אבוקדו, עגבניה, בצל ירוק. אחלה כריך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה