איזה אושר על הבוקר :)

• הוסף לסימניות
מאחלת גם לכם יום קסום שכזה

קבצים מצורפים

• אושר.png
    KB 766.6 · צפיות: 26
  • אושר.jpg
    KB 440.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא צלמת
אבל התמונה בהחלט מעלה חיוך נעים

• הוסף לסימניות
התאורה מקסימה,
החיוך מדבק.

• הוסף לסימניות
איזה תאורה נעימה
הצבעים ממש טובים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1412509:
לא צלמת
אבל התמונה בהחלט מעלה חיוך נעים

נכתב ע"י יעל א;1412510:
התאורה מקסימה,
החיוך מדבק.

זה גם מה שקורה לי , כל פעם שאני פותחת את התמונה מחדש,
יושבת ומחייכת לעצמי:D:D:D

• הוסף לסימניות
אמן:)

שתהיה ככה תמיד עם חיוך על הפנים!

• הוסף לסימניות
שככה נחייך ויחייכו הילדים כל הזמן, הבגדים גם משתלבים נפלא

• הוסף לסימניות
איזה תפיסה יפה!
חיוך מדבק!
תמונה שכיף להסתכל עליה!

• הוסף לסימניות
התאורה ממש יפה
והחיוך מדליק

• הוסף לסימניות
עושה טוב על הלב..

והתאורה, רכה ומדהימה ...

• הוסף לסימניות
ועכשיו לאתגר :)
התמונה עברה עריכה מסוימת, של דבר מאד ספציפי שהפריע לי.
מעניין אותי לדעת, האם יש ניק ששם לב למשהו, וחשב לעצמו: אוי, משהו מוזר? לא מספיק? רואים?
עריכה בינונית?

הודה ולא אבוש, זו לא עריכה מושלמת, ועדיין לקחתי סיכון לעלות אותה, בינתיים לא הגבתם כלום ;)

אז יאללה, אתם מוזמנים:p

נ.ב. לצלמות שראו כבר את מאחורי הקלעים זה הזמן שלכם לשבת בשקט :)

• הוסף לסימניות
משו בצוואר?

• הוסף לסימניות
אכן, משהו בחיבור בין הפנים לצוואר ובצוואר עצמו נראה ערוך, יש שם הבדלי גוונים בולטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה