איזה אל-פסק מומלץ לקנות?

• הוסף לסימניות
של איזה חברה?
האל פסק שלי שחטף בובמה מברק, סוף סוף שבק חיים

• הוסף לסימניות
אולי מעט פרטים

מה התחבר אליו יחידת מחשב ויחידת מסך או גם דיסק קשיח חיצוני מדפסת ????

כמה זמן צריכים לסגירת כל היישומים במחשב, או להמשיך לעבוד שוטף וכמה זמן?

שעות פעילות אני לא שואל כי הבנו כבר שהוא בעונש קבוע כל יום שעה נוספת

במה השתמשתם עד היום דגם ביצועים?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי לא צריך אל פסק.

רכיב מדור קודם, למעט בשביל שרת ביתי.

• הוסף לסימניות
זה עבור מחשב ומסך. דיסקים חיצוניים לא ממש דחוף לי.
השתמשתי עד היום באל פסק של חברת אדוויס של 600 אם אינני טועה, שמחזיק מעמד 15 דקות.
מאז מכת הברק הוא מחזיק מעמד 3 דקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;542299:
לא הבנתי תוכל להסביר?
התכוונתי שבשביל הפעם שהמחשב ינותק פתאומית (לא קרה לי אף פעם), לא צריך לבטח אותו עם כזה חפץ גדול וטיפשי ויקר.

• הוסף לסימניות
תרשה לי לחלוק שמח לעזור

לאדם פשוט שהמחשב משמש למשחקים מספיק תקע פשוט של אל פסק

אבל למחשב של עבודה עדיף אל פסק מקצועי שיתן אורך חיים לזמן סביר לשמירת הנתונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;542553:
התכוונתי שבשביל הפעם שהמחשב ינותק פתאומית (לא קרה לי אף פעם), לא צריך לבטח אותו עם כזה חפץ גדול וטיפשי ויקר.

אז אתה צריך לברך הגומל לפחות פעם בשבוע.
דבר ראשון, החשמל בארץ מאד לא יציב. יש כל הזמן נפילות מתחים וזה לכשלעצמו, יכול לשרוף את ספק הכוח [וזה קרה לי פעמיים בשנה אחת]. דבר שני, פגע לי ברק במערכת האל פסק. אם לא היה לי אחד כזה, מסתמא הייתי צריכה לקנות מחשב חדש.

אז להגיד שזה טפשי זה לא לענין, אבל יקר זה כן.
אין מה לעשות.

• הוסף לסימניות
במקום לקנות אל פסק חדש תחליפי את הבטריה שלו

• הוסף לסימניות
במקום להחליף את הסוללה... החליפי את הפיוז.

• הוסף לסימניות
הוא לא שרוף, הוא עובד אבל 2 דקות בלבד.
אז זה לא הפיוז
ובכל זאת, מאיפה לי איך להחליף בטריה לדבר הזה?
הוא כבד שאני בקושי יכולה להרימו

• הוסף לסימניות
הנסיעה ליהוד תעלה את ההפרש בין סוללה לאל פסק שלם לא?

• הוסף לסימניות
א. פרסמתי מקום רלונטי לאנשי המרכז תעדכני איזור אחר נעלה קישור חדש

ב. יש גם משלוחים עד ללקוח כך שאנו כפר גלובלי קטן במיוחד בארץ

לדוגמה האתר שהעלתי המדיניות לגבי משלוחים
<table><tbody><tr><td class="main">אפשרויות משלוח ואיסוף עצמי:</td><td width="10">
pixel_trans.gif
</td><td class="main">
</td></tr><tr><td class="main"> </td><td class="main">איסוף עצמי (אגיע לאסוף מהחנות (ללא משלוח))
</td><td width="10">
pixel_trans.gif
</td><td class="main" valign="top" align="right">0 ש"ח</td></tr><tr><td class="main"> </td><td class="main">משלוח בדואר (משלוח בדואר רשום - זמן מסירה עד 14 יום)
<small>- מוגבל לקנייה בסכום של עד 300 ש"ח ולמשקל של עד 2 קילו </small></td><td width="10">
pixel_trans.gif
</td><td class="main" valign="top" align="right">15 ש"ח</td></tr><tr><td class="main"> </td><td class="main">משלוח ע"י חברת משלוחים (משלוח ע"י חברת משלוחים)
</td><td width="10">
pixel_trans.gif
</td><td class="main" valign="top" align="right">48 ש"ח</td></tr></tbody></table>

• הוסף לסימניות
בדקתי שם מחירים, ובמחיר של סוללה קניתי אל פסק חדש, כך שזה לא משתלם לי להחליף סוללה. עדיף לקנות חדש. השאלה איזה סוג טוב. זה מה שאני רוצה לדעת.

• הוסף לסימניות
רוב הזולים אותו הדבר - הסוללה מחזיקה כ 24 חודש בממוצע ובאמת לא שווה להחליף.
ברמות הגבוהות של 700VA ומעלה יש כבר הבדלים גדולים.

• הוסף לסימניות
תודה אוהד, אבל זה קצת יקר לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה