איזה אנטי וירוס הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
מה לקחת?
או במילים אחרות מה מסקנתך לגבי האנטי וירוס הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
בבזק ניתן להשיג רשיון לשלש מחשבים ב 10 ש"ח לחודש, אנטי וירוס של מקאפי, שלדעתי הוא מצוין....
(האם החינמיים באותה רמה ? אולי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;641952:
מה לקחת?
או במילים אחרות מה מסקנתך לגבי האנטי וירוס הכי מומלץ?
מסקנה שלי????:eek:
אני לחלוטין לא מבינה בזה, המליצו לי על האנטי וירוס של מייקרוסופט וזה מה שהתקנתי.

נכתב ע"י מיכל123;641971:
בבזק ניתן להשיג רשיון לשלש מחשבים ב 10 ש"ח לחודש, אנטי וירוס של מקאפי, שלדעתי הוא מצוין....
(האם החינמיים באותה רמה ? אולי...)
מנסיון, המקאפי לא הרמטי בכלל, החינמיים עשו עבודה טובה יותר.
לא הייתי מרוצה בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;642066:
אני לחלוטין לא מבינה בזה, המליצו לי על האנטי וירוס של מייקרוסופט וזה מה שהתקנתי.

לא הייתי מרוצה בכלל

איזה חינמיים עושים עבודה טובה ?
האנטי וירוס של מיקרוספט לא מצא וירוסים שהמקאפי מצא לי.
אולי NOD32 או AVG ?

• הוסף לסימניות
לא יודעת להבדיל בין החינמיים,
אבל בזמנו היה לי מקאפי ונמצאו וירוסים במחשב.

השתמשתי באוירה ובאווסט ועכשיו אני מנסה את המייקרוסופט. אם את אומרת שהוא חלש אני אחזור לאווסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;642066:

לא הייתי מרוצה בכלל

של מייקרסופט לא מומלץ כלל, הוא מוחק קבצים אפי' עם חומר חשוב מבלי לשאול קודם. ויכול לפעמים למחוק אפי' קבצי מערכת הפעלה.
וגם צריך בשביל זה מערכת חוקית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;642070:
איזה חינמיים עושים עבודה טובה ?
האנטי וירוס של מיקרוספט לא מצא וירוסים שהמקאפי מצא לי.
אולי NOD32 או AVG ?

אחד על אחד...

1. NOD הוא לא חינמי.
2. NOD הוא הכי מומלץ עפ"י כל המלצות טכנאי המחשבים [כולל אני הקטן]
3. NOD נותן הכי פחות התרעות שווא.
4. ואם בחינמי עסקינן - לדעתי הכי מומלץ אוירה, ואח"כ AVG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;642140:
אחד על אחד...

1. NOD הוא לא חינמי.
2. NOD הוא הכי מומלץ עפ"י כל המלצות טכנאי המחשבים [כולל אני הקטן]
3. NOD נותן הכי פחות התרעות שווא.
4. ואם בחינמי עסקינן - לדעתי הכי מומלץ אוירה, ואח"כ AVG
1.נכון
2.לא נכון
3.כנראה התרגלת להתרעות של מיקרוספט.
4.לא בטוח
5.אפשר להתקין את המיקרוספט גם על ווידוס פרוץ.
ואם כבר דנים בזה אז בכל אנטי טירוס יש את הוירוסים שהוא ימצא ויש את הוירוסים שהוא לא ימצא.

• הוסף לסימניות
הסיבה שרוב הטכנאים מתקינים את נוד, זה כי הוא הכי קל לפריצה.
ובקשר לשאלה איזה אנטי וירוס מומלץ מה שאני יכול להמליץ זה רק על האנטי וירוסים המובילים כדוגמת נורטן של סימנטאק (שאני משתמש בו, ובגירסה האחרונה 2012 הממשק הוא בעברית, סתם ככה יתרון חשוב), וכן האנטי וירוס של קספרסקי, שני אלה הם האנטי וירוסים המובילים בשוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;642151:
ובקשר לשאלה איזה אנטי וירוס מומלץ מה שאני יכול להמליץ זה רק על האנטי וירוסים המובילים כדוגמת נורטן של סימנטאק (שאני משתמש בו, ובגירסה האחרונה 2012 הממשק הוא בעברית, סתם ככה יתרון חשוב), וכן האנטי וירוס של קספרסקי, שני אלה הם האנטי וירוסים המובילים בשוק.
סוף סוף מישהו מדבר לעניין...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;642151:
אפשר לינק לאחד מהם?

• הוסף לסימניות
קספרסקי.
נורטון.

בנורטון כדי להוריד גירסת ניסיון תבחרי ברשימה Free Trial Downloads
אחת משתי הגירסאות.
Norton™ Internet Security 2012
Norton™ AntiVirus 2012

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;642146:
1.נכון
2.לא נכון
3.כנראה התרגלת להתרעות של מיקרוספט.
4.לא בטוח
5.אפשר להתקין את המיקרוספט גם על ווידוס פרוץ.
ואם כבר דנים בזה אז בכל אנטי טירוס יש את הוירוסים שהוא ימצא ויש את הוירוסים שהוא לא ימצא.

NOD32 מקפיד לחסוך עבורך במשאבי הסוללה בעיקר בשימוש במחשבים ניידים, הוא מסוגל לזהות אוטומטית כאשר הסוללה נחלשת ולעבור למצב חסכון מקסימלי.
ESET NOD32 Antivirus 5 מצליח לזהות בדיוק רב אילו קבצים לגיטימיים ואילו קבצים עשויים להזיק. ESET מתגאה במוצרים שמציגים אחוז טעות נמוך, כלומר אנחנו לא מזהים קבצים "טובים
כ"רעים", ובטח שלא מפספסים את הקבצים שכן עלולים להזיק למחשב או למידע שלך.
בגרסה 5 שוב עשו מהנדסי ESET את הבלתי יאומן ועל אף השיפור הרב במאפייני המוצר וביכולותיו, עדיין מדובר במוצר קליל שלא זקוק למשאבים רבים ולכן לא מעמיס על המערכת שלך.

• הוסף לסימניות
אני נהנתי מאד האנטי וירוס avg הוא לדעתי האנטי וירוס הכי טוב שראיתי
ואם משהו מבין בזה הוא יודע לנטרל virut כן עם t בצורה יוצאת מן הכלל

יש לציין שיש לו מערכת התרעה על תוכנות שנחשדים אלו כוירוס לפי אופן הפעולה שלהם
ולכן באופן שהוא נותן לכם התרעה על דברים שמוכרים לכם אתם יכולים לאשר את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה