מסקנה שלי????נכתב ע"י dafdefet;641952:מה לקחת?
או במילים אחרות מה מסקנתך לגבי האנטי וירוס הכי מומלץ?
מנסיון, המקאפי לא הרמטי בכלל, החינמיים עשו עבודה טובה יותר.נכתב ע"י מיכל123;641971:בבזק ניתן להשיג רשיון לשלש מחשבים ב 10 ש"ח לחודש, אנטי וירוס של מקאפי, שלדעתי הוא מצוין....
(האם החינמיים באותה רמה ? אולי...)
נכתב ע"י מירי ו.;642066:מסקנה שלי????
אני לחלוטין לא מבינה בזה, המליצו לי על האנטי וירוס של מייקרוסופט וזה מה שהתקנתי.
מנסיון, המקאפי לא הרמטי בכלל, החינמיים עשו עבודה טובה יותר.
לא הייתי מרוצה בכלל
נכתב ע"י מירי ו.;642066:מסקנה שלי????
אני לחלוטין לא מבינה בזה, המליצו לי על האנטי וירוס של מייקרוסופט וזה מה שהתקנתי.
מנסיון, המקאפי לא הרמטי בכלל, החינמיים עשו עבודה טובה יותר.
לא הייתי מרוצה בכלל
נכתב ע"י מיכל123;642070:איזה חינמיים עושים עבודה טובה ?
האנטי וירוס של מיקרוספט לא מצא וירוסים שהמקאפי מצא לי.
אולי NOD32 או AVG ?
1.נכוןנכתב ע"י bshemesh;642140:אחד על אחד...
1. NOD הוא לא חינמי.
2. NOD הוא הכי מומלץ עפ"י כל המלצות טכנאי המחשבים [כולל אני הקטן]
3. NOD נותן הכי פחות התרעות שווא.
4. ואם בחינמי עסקינן - לדעתי הכי מומלץ אוירה, ואח"כ AVG
סוף סוף מישהו מדבר לעניין...נכתב ע"י vrah;642151:הסיבה שרוב הטכנאים מתקינים את נוד, זה כי הוא הכי קל לפריצה.
ובקשר לשאלה איזה אנטי וירוס מומלץ מה שאני יכול להמליץ זה רק על האנטי וירוסים המובילים כדוגמת נורטן של סימנטאק (שאני משתמש בו, ובגירסה האחרונה 2012 הממשק הוא בעברית, סתם ככה יתרון חשוב), וכן האנטי וירוס של קספרסקי, שני אלה הם האנטי וירוסים המובילים בשוק.
אפשר לינק לאחד מהם?נכתב ע"י vrah;642151:הסיבה שרוב הטכנאים מתקינים את נוד, זה כי הוא הכי קל לפריצה.
ובקשר לשאלה איזה אנטי וירוס מומלץ מה שאני יכול להמליץ זה רק על האנטי וירוסים המובילים כדוגמת נורטן של סימנטאק (שאני משתמש בו, ובגירסה האחרונה 2012 הממשק הוא בעברית, סתם ככה יתרון חשוב), וכן האנטי וירוס של קספרסקי, שני אלה הם האנטי וירוסים המובילים בשוק.
נכתב ע"י איצה מאייר;642146:1.נכון
2.לא נכון
3.כנראה התרגלת להתרעות של מיקרוספט.
4.לא בטוח
5.אפשר להתקין את המיקרוספט גם על ווידוס פרוץ.
ואם כבר דנים בזה אז בכל אנטי טירוס יש את הוירוסים שהוא ימצא ויש את הוירוסים שהוא לא ימצא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים