איזה אנטי וירוס מומלץ

• הוסף לסימניות
הולך להגמר לי הרשיון של נוד.
האם יש משהו יותר טוב?
והאם יש משהו חינמי באותו רמה?

נ.ב. מצאתי פה כמה אשכולות בנושא, אך הם קצת ישנות ויתכן שדברים השתנו מאז.

• הוסף לסימניות
תישאר עם נוד הוא הכי טוב.

• הוסף לסימניות
לא. תישאר עם זה.
אם אתה רוצה רישיון בזול, אוכל למכור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1737125:
לא. תישאר עם זה.
אם אתה רוצה רישיון בזול, אוכל למכור לך.

רישיון בזול לנוד? אתה מוכר בד"כ?

• הוסף לסימניות
ואיך זה?
advanced systemcare
אני ממש מרוצה ממנו, והוא הרבה מעבר לאנטי וירוס-וגם בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1738008:
ואיך זה?
advanced systemcare
אני ממש מרוצה ממנו, והוא הרבה מעבר לאנטי וירוס-וגם בעברית

אני חושב שזה לא אנטי ווירוס אלא כלי ניקוי

• הוסף לסימניות
הסיסטם-קייר, הוא לא אנטי וירוס, היא תוכנה די מעולה לניטור ותחזוקה של מערכת ההפעלה.
נוד הוא האנטי וירוס המומלץ, והוא מקבל ציונים גבוהים ביותר בכל האתרים שסוקרים את האנטי וירוסים למיניהם (ודרך אגב, האנטי וירוס של מייקרוסופט הוא מהאחרונים שברשימה!!!).
אני מוכר בדר"כ, כן.

• הוסף לסימניות
malwarebytes
זה האנטי וירוס שיש לי כרגע, הוא מספיק? (וינדוס 8)

• הוסף לסימניות
זה לא אנטי וירוס, יש לו- בגירסה בתשלום- מנגנון בדיקה בזמן אמת, אבל הוא עדיין לא מתפקד כאנטי וירוס לכל דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1739593:
הסיסטם-קייר, הוא לא אנטי וירוס, היא תוכנה די מעולה לניטור ותחזוקה של מערכת ההפעלה.
נוד הוא האנטי וירוס המומלץ, והוא מקבל ציונים גבוהים ביותר בכל האתרים שסוקרים את האנטי וירוסים למיניהם (ודרך אגב, האנטי וירוס של מייקרוסופט הוא מהאחרונים שברשימה!!!).
אני מוכר בדר"כ, כן.

קניתי לפני שבועיים, אבל בע"זה כשיגמר הרשיון אפנה אליך.

• הוסף לסימניות
תשלח לי מייל לכתובת הרשומה בחתימתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה