התייעצות איזה ארוחת ערב חלבית מפנקת אפשר להכין ליולדת?

• הוסף לסימניות
מרק מוקרם עם פטריות אמיתיות
רביולי מוקרם
שוקו או קפה חם
ירקות חתוכים או סלט מושקע
זהו שהיא פחות אוהבת מרקים
ומוקרם נראלי יצא לה כבר מהאף
אני מחפשת משהו מקורי ומושקע

• הוסף לסימניות
חביתה וסלט :)
שקשוקה ובאגט + ירקות
בלינצ'עס חלבי
פוקאצ'ות עם תוספות וגבינות שמנת
פיצות אישיות + רוטב פיצה
לחמניות שום + מקלות ירקות ומטבל+ יוגורט שווה
רוטב פיצה כבר הכנתי שיהיה
זו אמורה להיות ארוחה גם לבעל:sneaky:
אז צריך משהו משביע ממש
אולי אני אכין באמת פוקאצות או פיציות
עם רוטב פיצה
ומה עוד?

• הוסף לסימניות
סלט ירקות טוב אפשר עם גבינת חלומי, הולך טוב תמיד. אפשר טוסט בטורטייה מטוגן בביצה וחמאה. כוס שוקו חם עם קצפת שווה למעלה. זה מה שבתור יולדת הייתי רוצה לקבל. מישהו קליל שלא עושה בלגן.

• הוסף לסימניות
רוטב פיצה כבר הכנתי שיהיה
זו אמורה להיות ארוחה גם לבעל:sneaky:
אז צריך משהו משביע ממש
אולי אני אכין באמת פוקאצות או פיציות
עם רוטב פיצה
ומה עוד?
עם פיצה הולך גם אייסקפה
אפשר על הפיצה תוספות מגוונות,
ואם ממש את מפנקת בסטייל אז גם איזה סלט חסה.

• הוסף לסימניות
סלט ירקות טוב אפשר עם גבינת חלומי, הולך טוב תמיד. אפשר טוסט בטורטייה מטוגן בביצה וחמאה. כוס שוקו חם עם קצפת שווה למעלה. זה מה שבתור יולדת הייתי רוצה לקבל. מישהו קליל שלא עושה בלגן.
מה זה טוסט בטורטיה מטוגן בביצה ועם חמאה?
איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה