משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
חוץ מצ'אט GPT,
בדגש על אתרים שיוצרים דמויות ילדים חרדים בצורה מוצלחת...
בדגש על אתרים שיוצרים דמויות ילדים חרדים בצורה מוצלחת...
אשמח אם זה יהיה דרכיאפשר קישור לאתר הזה?
אין בעיה, רק סתם כך, אשמח להסבר, מדוע?אשמח אם זה יהיה דרכי
איך אני מגיעה לזה?יש באתר הזה מודל שאיתו אפשר הכי טוב ליצור דמויות חרדיות
GOOGLE IMAGEN
זה בסופו של יום אמור לתת נקודותאין בעיה, רק סתם כך, אשמח להסבר, מדוע?
איך אני מגיעה לזה?
יש לך אפשרות ליצור בשבילי?זה בסופו של יום אמור לתת נקודות
(אני באתר כבר כמה חודשים וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה)
להגיע למודל המדובר:
בלשונית של היצירה יש את האפשרות של בחירת מודל
ואז יש את המודל שכאן מסומן בכחול (יש אחד חדש מעליו (מספר 4) שעוד לא ניסיתי אותו מספיק לדמויות חרדיות)
צפה בקובץ המצורף 2013154
כרגע אני ודאי לא יכול להתחיל עם זהיש לך אפשרות ליצור בשבילי?
אני מעוניינת ב:
תמונות של אובייקטים של שבת:
1. פמוטים מכסף עם נרות דולקים.
2. גביע עם רגל + תחתית- ג"כ מכסף.
3. מגש +חלות +מפית יפה עם כיתוב "לכבוד שבת קודש"
4. אגרטל פרחים יפה.
5. ילד חרדי כבן 5 (ליטאי, עם פאות מאחורי האוזניים) לבוש בבגדי שבת מהממים.
אני רוצה כל אובייקט ביצירה נפרדת- אבל על אותו סגנון יצירה, הרקע- שקוף.
אשמח לסגנון ציורי מהמם, מלא חיות ויופי.
ניסיתי ולא הצלחתי... הסתבכתי עם המודלים...
אני דפוקה בזה....
הנה קישור למאמר מדהים של @אברוּמי שעזר לי מאודניסיתי ולא הצלחתי... הסתבכתי עם המודלים...
אני דפוקה בזה....
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //