דיון איזה אתר את הכי אוהבת?

• הוסף לסימניות
איזה אתר מתכונים הכי טוב?
מחפשת משהו עם מתכונים טובים, רלוונטיים, מגוונים.
מתכונים קלים ומורכבים, מבחר
ולא רק המתכונים המוכרים עם פלפל ומלח

הבעיה שלי זה בעיקר שתמיד עולים אותם אתרי מתכונים ספורים, חלקם בכלל בתור פרסומת למוצרי מזון
ואני בטוחה שיש אתרים מצוינים שאני לא מכירה...

אשמח לשמוע מנסיונכן מה מומלץ וטוב, כל המלצה תועיל!

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
קרן אגם- עוגות בחושות, מאפים מאלפים
אז מה את עושה כל היום- רב המתכונים שניסיתי הצליחו לי ממש. יש מכל הסוגים בריא יותר או פחות, אוכל וקינוחים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתכונים ב10 דקות תפריט גדול ומתכונים נוחים ומהירים
בדיוק באתי לכתוב
ממש אוהבת את המתכונים שם

• הוסף לסימניות
https://betweencarpools.com/all-recipes/
זה באנגלית. אבל הכי מוצלח שנתקלתי.
יש לי גם את הספר שלהם "Dinner Done"
מתכונים הכי קלים שיש וטעימים מאוד.
יש באתר קבוצה של מתכונים שנקראית "9x13 Life" שזה הכל מתכונים שעושים בתבנית מלבנית. בלי כלים בלי ללכלך כלום.
ממש ממש מוצלח

• הוסף לסימניות
רון יוחננוב-כל מתכון מ-ו-צ-ל-ח!
ממליצה גם כן.

ניקי ב-בעיניי מוצלח יותר לבישול, פחות לאפייה.
וגם כאן בפרוג יש הרבה מתכונים שווים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה