איזה באלגן!!

• הוסף לסימניות
הנה ציורים שעברו צביעה ועריכה בפוטושופ...

נהיה לי באלגן בעיניים!:rolleyes:
מה'תם אומרים?

קבצים מצורפים

• 0.png
    KB 844.2 · צפיות: 17
  • 00.png
    KB 909.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איורים מדהימים!
יותר יפה לא צבוע, אתה מאבד הרבה פרטים בצביעה.

• הוסף לסימניות
כן, הצביעה הרסה לך, בעפרון זה היה מאוד יפה,
אולי תנסה לעשות פון אחיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sth;1497374:
איורים מדהימים!
יותר יפה לא צבוע, אתה מאבד הרבה פרטים בצביעה.

איזה פרטים?

נכתב ע"י YR;1497382:
כן, הצביעה הרסה לך, בעפרון זה היה מאוד יפה,
אולי תנסה לעשות פון אחיד.

לעשות מה?

אשמח באמת לקבל עצות מה בצביעה יצליח לשמור על האיכות במקור.
תודה

• הוסף לסימניות
אתה מאבד את ההצללות, את המרקם של השיער וכד'.
תנסה לצבוע עם שקיפות, ולדעתי בצבעים פחות עזים.

• הוסף לסימניות
הרקע בעיקר קטסטרופה עם חילופי הצבעים שלו,
הציורים מהממים ממש -
עצה כזו:
לצבוע קודם כל הכל בצבע אחיד לא משתלט יותר מדי.
ואז להתחיל לגוון לאט לאט.

• הוסף לסימניות
דמויות מקסימות וקו נהדר,
על שיפור בצביעה העירו כבר...

• הוסף לסימניות
אני דווקא רואה כוון טוב בצביעה.
אחד הבלאגנים מהמקסימים שראיתי....
בקווים שלך לפני צביעה יש משהו מיוחד ומקצועי ברמה גבוהה מאוד, מעניין שהצביעה מביאים אותם למקום אחר שהוא יותר בנאלי... אולי כדאי לנסות סוגי צביעה שונים שיבטאו יותר את הקו הזה שיש לך בעיפרון? אולי ללכת לכוון של צביעה רכה יותר...?

• הוסף לסימניות
טוב, רק כדי להבהיר- הרקע המבולגן הזה נעשה בכוונה, בד"כ אני יותר מסודר....
תודה רבה על העצות המחכימות, אבל לא הצלחתי להבין לאיזה כיוון ללכת עם הצביעה? אפשר דוגמאות?

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ לך לנסות לעבוד על אינקינג יותר דומיננטי ודינאמי. זה יכול להרים אותך מאוד.
אני התחלתי בישיבה לעבוד עם עטי ציפורן ודיו. יצא יפהפה אבל העסק מאוד מלכלך ומבלגן.
במחשב זה חלום - פשוט תעבוד עם קו יותר דינמי.

• הוסף לסימניות
ועוד הערה קטנה- הילד אוחז את העיפרון לא נכון...

• הוסף לסימניות
חזק ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה