דרוש מידע איזה בייביליס קונים?

• הוסף לסימניות
הבת שלי לומדת ורוצה משהו לא פשוט קצת מקצועי,
יש משהו מומלץ?
איפה קונים?
כמה עולה?
איזה חברה?
תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה....
אמרו לי משהו הדסקטברו?
(מקווה שאני אומרת את זה טוב)
ידוע לכם משהו????

• הוסף לסימניות
יש משהו מומלץ?
כל אחת שמתעסקת עם זה תגיד לך משהו אחר,
יש כאלה שאוהבות עבה יש כאלה דק יותר (עובי המכשיר, מה שגורם ל"בקבוק" להיות יותר קטן/גדול)הפשוטים עולים באזור המאה ש"ח -הטובים יותר עולים באזור המאתיים ומעלה....
אני הייתי הכי ממליצה להתייעץ עם המורה שלה.

• הוסף לסימניות
יחסית
הבייביליס הפשוטים לוקח הרבה זמן עד שהם מתחממים
כדי שהשיער יסתלסל צריך לחכות הרבה זמן עם השיער על הבייביליס מה שמאוד מאט את קצב העבודה
וגם העמידות של התלתלים לא משהו
ואם היא עושה תסרוקות לילדות צעירות
שמעתי שממליצים לקחת בעובי 19 מ''מ

• הוסף לסימניות
רק ריטר, או הד פרו.
איזור 200-250 ש"ח, שווים כל שקל
העובי הקלאסי הוא 22 מ"מ
19 זה דק, 25 עבה
לתסרוקות לילדות 19 גם מתאים, אבל לפיאות ולמקצועי חייבים את ה22.

• הוסף לסימניות
רק ריטר, או הד פרו.
איזור 200-250 ש"ח, שווים כל שקל
העובי הקלאסי הוא 22 מ"מ
19 זה דק, 25 עבה
לתסרוקות לילדות 19 גם מתאים, אבל לפיאות ולמקצועי חייבים את ה22.
המלצתי על ביוטיטק אחרי אכזבה מהפרו , ריטר יותר כבד.
עולה בסביבות ה200+

• הוסף לסימניות
לי יש ריטר, עובי ממוצע (לא יודעת מדויק). עלה לי 220 ונהנית מאד. מתחמם מהר ומסלסל מצוין.
לחברה שלי היה גולדליין פשוט של 40 ש''ח והיה דק מדי ,התחמם לאט ונשבר אחרי שבועיים. לפעמים שווה לשלם...;)
הייתי אצל פאנית לא מזמן והיה לה בדיוק כמו שלי.
כמובן שתלוי מה הבת שלך מחפשת- לבת-מצווה לשכנים או לחתונות בעיר... (וכך כדאי להתאים גם את העובי)
וכן כמה רוצה להשקיע- למדתי 2 קורסים מתחילות ומתקדמות אח''כ. ומי שלמדה רק את הקורס הראשון קנתה פשוטים מחברות עלומות ואלו שהתמקצעו היו עם ריטר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך לקנות של ביוטיטק [הכי מומלץ! או הד פרו- פחות שנים בשוק] ריטר כבר לא מייצרים/ משווקים, [מי שיודעת איפה אפשר להשיג אשמח מאד] [ריטר ברמה של שתיהם קצת יותר זול]
המחירים לבייביליס של ביוטיטק- 200 ש"ח עד 220 ש"ח
לבייביליס של הד פרו 190 ש"ח עד 220 ש"ח
ממליצה לך להתייעץ עם המורה, הרבה פעמים בנות משקיעות במכשיר ובאות לשיעור וחבל- הם לא השקיעו במכשיר הנכון,
את 2 החברות [ביוטיטק והד פרו] יש להשיג רק בחנויות למוצרי שיער ולא במוצרי חשמל- כגון' רפאלי וכו'
עובי מומלץ לתסרוקות למתחילות 19 ס"מ אם היא קונה של הד פרו נדמה לי שיש להם גם 23 ס"מ וזה מעולה!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
המלצתי על ביוטיטק אחרי אכזבה מהפרו , ריטר יותר כבד.
משתמשת עם הד פרו וביוטיטק, ביוטיטק התלתלים יותר רכים [וזה בעיקר לפאות] והד פרו מעולה לתסרוקות [וגם לפאות בשעת הצורך]
הריטר המכשיר עצמו כבד קצת יותר בגרמים בודדים [ולכל דבר מתרגלים בסוף]

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להתייעץ עם המורה, הרבה פעמים בנות משקיעות במכשיר ובאות לשיעור וחבל- הם לא השקיעו במכשיר הנכון,
את 2 החברות [ביוטיטק והד פרו] יש להשיג רק בחנויות למוצרי שיער ולא במוצרי חשמל- כגון' רפאלי וכו'
מאד תלוי ברמת השיעור ואם שווה להשקיע!
באמת כדאי להתייעץ עם המורה.
ריטר כבר לא מייצרים/ משווקים, [מי שיודעת איפה אפשר להשיג אשמח מאד]
אני אישית קניתי אצל המורה שלי עדיני סופר- גרה היום בבית שמש
פה במודיעין עילית ראיתי מודעה בעיתון של מכירה קבועה למוצרים לתסרוקות וציינו שם שמוכרים גם את של ריטר. המספר של המכירה: שירה- 0548476095

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנתיים חברת ביוטיטק לאחר בירורים והמלצות, ממש נהנית!
הבנתי שגם ריטר מאוד טוב,
היתרון בביוטיטק שיש לו אפשרות להגיע למעלות גבוהות יותר מהריטר,
בגדול שתיהם חברות מצויינות.

• הוסף לסימניות
בייביליס של חברת בייביליס שווה משהו ????
עולה 100 ש"ח
שווה ? או חבל על הכסף ועדיף להוציא עוד קצת למקצועי יותר ???
אשמח לשמוע ממי שיש לה / היה לה
תודה

• הוסף לסימניות
עולה 100 ש"ח
תודה
היה לי בצעירותי וחבל [תסרוקת ארכה לי שעה וחצי,] צריך להמתין המון להתחממות של המכשיר עצמו ואין לו ציפוי קרמי ככה שהשיער נדבק למכשיר לפעמים,
אם של בייביליס אז רק במחיר 200 ומעלה המכשירים היקרים יותר שלהם שווים משהו,
ואם משלמים 200 ברור שעדיף של ביוטיטק/ ריטר/ הד פרו

• הוסף לסימניות
עולה 100 ש"ח
תודה
אם היא רוצה לעבוד נורמלי ולא להתעצבן ולעמוד שעות לא שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה