ציפור כחולה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מעיני הישועה הכי פחות מרגיש בית חולים.
מקצוענים לא פחותאין פריצות
אבל זה גם לא בית חולים
נקודה למחשבה
ממליצה לך להתארגן מראש עם כרית ושמיכה שלך (שאת מוכנה להעיף לפח אח"כ) מפיץ ריח שאת אוהבת, לארגן את החדר שאת מגיעה בצורה שנוחה לך ועם הדברים שאת אוהבת ולבקש שיבואו רק לבדיקות מינימאליות.קופצת על האשכול. קראתי כבר הרבה כאן ובאמת זה עניין אינדיבידואלי, שואלת בשבילי: אני חרדתית מאוד מרופאים, בתי חולים וכו'. מחפשת בית חולים עם האווירה הכי פחות מלחיצה שיש. מה ממליצות?
כן אבל ח"ו במקרה של הסתבכות, כשכל שניה קריטית אין מענה של בית חולים מקצועי על כל המשתמע.מקצוענים לא פחות
הם סניף של שערי צדק...
האשכול הזה צבר שיא...
בממוצע הודעה לדקה....![]()
הם סניף של שערי צדק זה נכוןמקצוענים לא פחות
הם סניף של שערי צדק...
אותי מאוד מעניין על הביות המלא בעין כרםכמו שכתבו - תלוי מה מחפשים.
לחובבות הביות המלא - עין כרם זה ה מקום.
(אם מעניין מישהי, אוכל לפתוח אשכול נפרד עם סקירה על מחלקת ביות מלא בעין כרם, כולל המלצות והסתייגויות).
(ההסתייגויות - לגבי שבת במחלקה, ושהיית גברים במחלקה בכל פינה רעננה בשם הליברליות. ההמלצות - לגבי כל היתר).
בירושלים מה מומלץ?
מחפשת יחס מעולה פלוס בלידה עצמה, זה הכי קריטי לי
ושתהיה זמינות אפידורל גבוהה.
גם מקווה מאוד שבעזרת ה' אוכל ללכת על ביות מלא, אז שתהיה מחלקה מתאימה ומכילה.
אשמח מאוד לקבל המלצות.
אני שמעתי מחברה שהיה לה שם זוועת עולמים (קומה 3)במעיני הישועה
היחס בפגיה ואח"כ בתינוקיה היה מעל ומעבר!!!! (קומה 3)
והיחס ליולדת עצמה גם היה ממש יפה ומכבד,
האוכל מעולה מעולה מעולה
וגם הלידה ברוך השם עברה בהצלחה כך שלא היה צריך מקצועיות מיוחדת, הודו להשם.
בעין כרם, וי על שלושת הסעיפים.
(לדעתי זה בית החולים היחיד בירושלים, שיש בו ביות מלא אמיתי ונכון)
תל השומרקופצת על האשכול. קראתי כבר הרבה כאן ובאמת זה עניין אינדיבידואלי, שואלת בשבילי: אני חרדתית מאוד מרופאים, בתי חולים וכו'. מחפשת בית חולים עם האווירה הכי פחות מלחיצה שיש. מה ממליצות?
שערי צדק הביות מלא היה מושלם!בעין כרם, וי על שלושת הסעיפים.
(לדעתי זה בית החולים היחיד בירושלים, שיש בו ביות מלא אמיתי ונכון)
לגבי הסעיף הראשון והשלישי- יש לי נסיון חיובי מאד מעין כרם. לא ילדתי בבתי חולים אחרים, אבל מסיפורים ששמעתי הוא עדיף בתחומים האלו.מחפשת יחס מעולה פלוס בלידה עצמה, זה הכי קריטי לי
ושתהיה זמינות אפידורל גבוהה.
גם מקווה מאוד שבעזרת ה' אוכל ללכת על ביות מלא, אז שתהיה מחלקה מתאימה ומכילה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים